1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské doplňky
  4. 5five Simply Smart Dávkovač na tekutou misku + štětec + drát, barva černá

5five Simply Smart Dávkovač na tekutou misku + štětec + drát, barva černá

Dávkovač na tekutou misku + štětec + drát, černá barva. Při zdobení našich čtyř rohů oceňujeme jednoduché doplňky, které usnadňují život, ekologický a praktický. Správně vybrané gadgety mohou také dát chuť místnosti, která vytváří harmonický celek. S tímto prioritou vyvinul 5five Simple Smart funkční řešení speciálně pro ty, kteří si tyto vlastnosti cení. Tento dávkovač mýdla kombinuje elegantní design a praktická řešení.

Dávkovač na tekuté mýdlo od výrobce 5five Simple Smart je navržen tak, aby zjednodušil každodenní úkoly. Kromě velkého kontejneru pro kapalinu má další zásuvku, ve které můžete uložit například drát a kartáč obsažený v sadě. Tento kontejner bude dokonale fungovat s kuchyňským dřezem, ale nejen!

To také funguje skvěle v koupelně pro všechny druhy kosmetiky, jako je micelární kapalina, v zásuvce můžete umístit například kosmetické vločky, což znamená, že budete mít vždy po ruce. Dávkovač je vyzdoben v jednoduchém stylu s jednotným odstínem černé, což jistě harmonizuje s mnoha styly interiéru . Sada se skládá z dávkovače se zásuvkou z polyresinu, kartáče a drátu.

Vlastnosti produktu:

  • Dávkovač s drátem a kartáčem v černé barvě,
  • praktické řešení pro kuchyň nebo koupelnu,
  • výrobce 5five Simple Smart,
  • vyrobený z polyrezinu,
  • pevné zpracování.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské doplňky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 439,-

barva: černá
délka (cm): 19
délka (cm):: 19
dominantní barva: černá
dominantní materiál: polyresin
objem(ml): 150
šírka (cm): 6
šírka (cm):: 6
výška (cm): 22

Další Kuchyňské doplňky