1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Skleněná nádoba na sypké produkty, 900 ml, modrá, ZELLER

Skleněná nádoba na sypké produkty, 900 ml, modrá, ZELLER

Skleněná nádoba pro sypké produkty, 900 ml, modrá, ZELLER. Kontejnery na potraviny jsou nejlepší recept na udržení pořádku v kuchyňských skříních. Existují přirozeně lidé, kteří se snaží koupit co nejméně jídla na skladě, aby se nezkazilo a neodstranilo zbytečný prostor v kuchyni. S tímto přístupem je mnohem jednodušší udržet prostor určený k vaření v pořádku.

Nicméně ani minimalismus, ani moudré plánování nákupů nám nedovolí opustit skladování některých potravin v kuchyňských skříních. Kdo z nás používá celou balení rýže nebo těstovin na jednu večeři? Kdo potřebuje kilogram mouky k pečení dortu? Sůl, cukr, bylinky nebo jiné koření také nepatří do skupiny produktů, které můžeme použít za jeden den. To je důvod, proč v každé kuchyni potřebujete vhodné místo pro ukládání sypkých potravin.

Velkokapacitní kontejner Zeller je nejen ideálním místem pro uložení všech výrobků na vaření, ale také skvělou dekorací pro naši kuchyni. Celá sbírka je vyrobena ze skla, což je nejlepší materiál pro skladování potravin. Kontejnery jsou k dispozici v nádherných pastelových barvách a v každém z nich je okno, kterým můžete vidět, co je uvnitř. Takový patent nám umožní ztrácet co nejméně času a je další estetickou výhodou.

Chcete osvěžit vzhled vaší kuchyně bez velké opravy? Malé předměty vybavení jsou nejlepší v tomto. Skladovací kontejnery Zeller jsou odpovědí na vaše potřeby.

Vlastnosti produktu:

  • Skleněná nádoba pro sypké výrobky v modré barvě,
  • nejlepší patent na objednávku,
  • kuchyňská dekorace,
  • výrobek od německé značky ZELLER.

Styl:
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 353,-

barva: modrá
dominantní barva: modrý
dominantní materiál: sklo
kontakt s jídlem: kontakt z żywnością
objem: 900 ml
průměr (cm): 10
tvar: kulatý
výška (cm): 18

Další Dózy a nádoby na potraviny