1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské nože
  4. Secret de Gourmet Šéfkuchařský nůž z nerezové oceli ElegANCI, 33 cm

Secret de Gourmet Šéfkuchařský nůž z nerezové oceli ElegANCI, 33 cm

ElegANCIA Chef nůž, 33 cm ušlechtilá ocel Secret de Gourmet je vysoce kvalitní výrobek vyrobený z nejkvalitnější nerezové oceli. Nerezová ocel se vyznačuje vysokou odolností proti korozi, vysokým teplotám a kyselinám obsaženým v ovoci a zelenině. Díky tomu jsou nože z oceli velmi odolné a ostré.

Ocelové nože navíc nepřicházejí do styku s potravinami a jsou 100% bezpečné pro použití. Nepochybnou výhodou je skutečnost, že nůž nebude rezavý ani po dlouhém používání. Výrobek je vhodný pro řezání i velmi tvrdých výrobků, nicméně, aby si nůž udržel svou ostrost déle, doporučujeme jej umýt ručně. Jedná se o velmi odolný výrobek, vyrobený s velkým důrazem na detail.

Nůž má správně profilovanou rukojeť, která učiní vaření opravdovým potěšením i pro úplné laiky v této oblasti. Nůž je ideální pro řezání chleba, ovoce nebo zeleniny. A při řezání takových výrobků, jako je sýr, nebude mít žádný problém s přilepením čepele na sýr. Je to nenahraditelný produkt v každé kuchyni, ať už je to amatérská kuchyně nebo skutečný kulinářský profesionál. Nůž je velmi praktický a díky své velikosti se snadno vejde do jakékoliv kuchyňské skříňky.

Vlastnosti produktu:

  • Šéfkuchař nůž z nerezové oceli,
  • vysoce kvalitní výrobek,
  • extrémně ostré kuchyňské nože, nože
  • jsou charakterizovány extrémní odolností proti korozi, vysokým teplotám a ovocným kyselinám,
  • nereagují s jídlem,
  • nekorozivní nože
  • . nenahraditelné produkt v každé kuchyni.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské nože
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 329,-

barva: hnědá
délka (cm): 33
délka (cm):: 33
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: nerezová ocel

Další Kuchyňské nože