1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Skandinávský
  5. Moderní
  6. Exterio Mexico teak Texas stolní souprava

Exterio Mexico teak Texas stolní souprava

Zahradní stolní souprava Mexico Texas s deskou z kvalitního teakového dřeva, stejně teakovými područkami na židlích a hliníkové konstrukce v moderním, nepřehlédnutelném designu. Skandinávský design zaručí, že souprava bude vždy působit moderně, ať už na zahradní terase nebo v inetréru.

 

Teakové dřevo

Teakové dřevo má dlouhodobě vybudovanou silnou ochranu proti změnám klimatu a proto mu nevadí například sníh, led, slunce, déšť, vysoká vlhkost vzduchu nebo prudká změna teplot. Proto je teakové dřevo nejžádanějším materiálem pro výrobu kvalitního zahradního i interiérového nábytku, ale i pro výrobu lodních palub. Teakové dřevo třídy A je nejkvalitnějším dřevem použitým z jádra stromu, které obsahuje nejvíce teakového oleje, díky kterému je dřevo vodě odolné a kromě toho také odolné vůči hnilobě, hmyzu a je antibakteriální.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (teakové dřevo / hliník), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Kvalitní a pevná konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

1x stůl Mexico teak

5x židle Texas

 

Rozměry

stůl Mexico: Ø140/77 cm (průměr/výška)

 

židle Texas: 56,5/57/92 cm (š/h/v)

výška sedu: 45 cm

 

Materiál

hliník / teakové dřevo / textilén

 

Prostorová dispozice

200 x 200 cm

Styl: Moderní,Skandinávský
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 45900,-

Další Zahradní nábytek