Vykosťovací nůž z kolekce Professional \"S\" od výrobce Zwilling má úzkou flexibilní čepel o délce 12 cm s charakteristickým tvarem. Tento nůž je skvělým pomocníkem při vykosťování masa. Usnadní vám také odblaňování a čištění masa od tuku a šlach. Řada Professional \"S\" je oblíbená šéfkuchaři díky dokonalé kvalitě, designu se třemi robustními nýty a plnou střenkou. Nůž je vykován z jednoho kusu oceli, je tedy bez svárů a bez spojů. Je perfektně vyvážen a práce s ním je bezpečná a snadná. Nůž má dlouhotrvající ostrost, která se snadno obnovuje díky ručnímu doostření, leštění a kontrole laserem.
Rukojeť je ergonomicky tvarovaná, bezespárá a je vyrobena z odolné syntetiky. Záštita vyvažuje nůž a chrání prsty při krájení. Čepel nože je vyrobena ze směsi speciální německé nerezové oceli, chromu a uhlíku s tvrdostí cca 57 HRC (Rockwellovy stupnice). Nůž je odolný vůči mytí v myčce na nádobí, přesto doporučujeme šetrnější ruční mytí.
Délka čepele: 14 cm
Materiál: směs nerezové oceli, chromu a uhlíku (čepel), syntetika (rukojeť)