Inzerovali jste někdo svojí nemovitost přes vlastnici.cz? Je to nějaká nová stránka, kde to vlastně není přes realitní kancelář. Docela mě tenhle prodej láká z důvodů úspory na provizi. Prodávám poprvé, takže bych byla ráda za nějaké rady, jak postupovat a jestli to stojí za to, že na ty provizi ušetřím. Máte někdo zkušenost s prodejem na vlastní pěst? Jaký je vlastně postup a je něco, na co si dát pozor? Děkuju za odpovědi.
Zatím jsem teda neprodal, ale mám u nich zveřejněnou nemovitost asi třetí týden. Registrace a inzerce je zdarma, což se mi líbilo. Nějaké prohlídky jsem už dělal, jen si musíš najít na to čas. Kdyby se našel nějaký kupec, tak dám udělat smlouvy u právníka, naštěstí mám jednoho v rodině, takže mám výhodu. Hlavně aby ty smlouvy byly udělané pořádně, to je důležité.
Mně se přes tuhle stránku podařilo prodat byt. Výhoda je, že komunikuješ přímo se zájemci, takže všechno domlouváš s nimi. Papírování děláš sama, teda musíš si někoho sehnat a hlavně je potřeba ten čas, ale ne každý ho má.