Zdravím, nemáte někdo tip na nějakej reprák na chalupu? Hledám něco hlavně na grilovačky, posezení s kámošema a podobný akce. Máme trochu problém se sítí na chalupě a altánek je až nahoře na kopci, takže tahat tam pokaždý metry prodlužky se mi fakt nechce. Sháním ideálně něco na baterku, aby to vydrželo pár hodin hrát bez řešení kabelů. Nemusí to být žádná diskotéka pro půl vesnice, ale ať to má slušnej zvuk a něco vydrží. Dá se sehnat něco rozumnýho tak do 10 tisíc?
Ráďo, my jsme na zahradu pořizovali tady tenhle https://www.datart.cz/party-reproduktor-jvc-xs-ep514b-cerny Má silnej výkon, takže v pohodě ozvučí posezení u altánu i když vás tam sedí víc. Fajn je, že ho člověk prostě vezme za madlo a odnese kam potřebuje. Občas na něm pustíme i rádio, když se nám nechce řešit playlisty. Večer pak celkem dobře vypadají i ty světelný efekty, udělá to příjemnou atmosféru. A líbí se mi i možnost nahrát něco rovnou na USB, párkrát jsme to už využili. Baterka nám zatím vždycky vydržela celý posezení bez dobíjení, takže žádný tahání prodlužovaček po zahradě. Za mě za ty peníze hodně povedený.
Díky za tip. A jak jseš Míro spokojenej se zvukem při vyšší hlasitosti? Nezačne už pak chrčet nebo ztrácet kvalitu basů?
Hele za mě hraje fakt dobře. Zkoušeli jsme ho pustit i víc nahlas a nepřišlo mi, že by se zvuk nějak kazil nebo že by basy zmizely. Na takový normální posezení venku úplně v pohodě. Jinak JVC mi obecně přijde jako rozumnej střed. Za ty prachy to udělá dobrou parádu a nemusíš za to nechat raketu.