My jsme teď nedávno s manželkou taky vybírali a bral jsem to z Parolek Shopu. Dobře nám tam poradili jakou vzít, protože jsem v tom taky plaval. Nakonec jsme kupovali od AEGéčka v černým matu. Za mě určitě koukej na velikost, některý jsou fakt prťavý.
Děkuju moc Mirku a vy máte přesně jakej ten model od nich? Taky kokám, spíš po nějaký tmavší.
Jasně, máme tady tuhle https://www.parolek-shop.cz/aeg-nbt9p83iat-proassist/ Oproti klasický peče fakt rovnoměrně. Je tichá a hodně fajn je to samočištění, jen se vypálí a setřeš popel, žádný drhnutí. Ovládání je v pohodě, žádná věda, a má i asistovaný programy, když se ti nechce nic nastavovat. Máme ji zhruba rok a zatím úplně bez problémů. A ten matnej černej design vypadá v kuchyni fakt dobře.
Pořizovali jsem tu samou z Parolek shopu a za mě fakt pecka. Žena si ji hrozně chválí hlavně kvůli tomu asistovanýmu vaření, normálně tě to provede receptem krok za krokem, samo to nastaví teplotu, čas i režim, takže žádný přemýšlení. A když chceš, můžeš si to klidně doladit ručně. Za nás určitě můžu taky doporučit.