Dobrý večer, zařizuji synovi (12 let) herní koutek v jeho pokoji a chtěl bych to pojmout prakticky, ale zároveň stylově. Jde mi hlavně o to, aby se v něm dobře cítil a měl dost místa jak na hraní her na počítači, zároveň aby to opticky nerozbilo celý pokoj. Ideál je takový, že bych mu chtěl nechat dva stoly, jeden na učení a druhý na hraní her. Máte nějaké tipy? Děkuji.
Zdravím, co se týče rozložení, dva stoly jsou super nápad – jeden funkční na učení a druhý na hraní zajistí, že si prostor pěkně rozdělí. Osobně bych se to snažil nějak barevně rozdělit, tu klasickou a herní část. Určitě bych taky doporučil investovat do kvalitní herní židle.
Dobrý večer, díky za názor. Taky jsem si říkal, že bych to nějak barevně rozdělil. Vy doma máte nějaký takový herní koutek? Měl bych dotaz případně ohledně židle.
Ano, zasáhlo to i naší domácnost :-) Teda spíš synův pokojík. Klidně se ptejte, rád pomůžu.
Dobrý den, no chtěl jsem se zeptat na doporučení nějaké herní židle. Koukal jsem, že na internetu jsou toho mraky. Popravdě tomu moc nerozumím. Taky dám rád na doporučení.
Já jsem synátorovi kupoval značku Diabolo Chairs na internetu z ezidle. Ty židle mají ergnomické navržení, jde na nich nastavit si výšku, sklon opěradla i područky přesně podle sebe. Navíc vypadá stylově, takže oživí každý herní nebo pracovní prostor. Materiály jsou kvalitní a snadno se čistí, což je taky velké plus.
Jako tohle je dobrý plán o tom žádný, ale z vlastní zkušenosti bych se zaměřil hlavně na to, aby byl pokoj pro syna opravdu zdravé a relaxační místo. Z toho článku https://institutzdravehobydleni.cz/zdravy-detsky-pokoj-zdrave-bydleni/zdravy-detsky-pokoj/ rychleji pochopíte co tím myslím, my jsme totiž dělali pokoj synovi nedávno a docela mě to inspirovalo v tom na co bych se měl zaměřit a co naopak nevynechat.