Oblíbené diskuze
Nové diskuze
Eshop Bakly

Eshop Bakly

Odpovedi 1 Oblibene0
Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Odpovedi 3 Oblibene0
Františkánská zahrada

Františkánská zahrada

Odpovedi 5 Oblibene0
VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

Odpovedi 4 Oblibene0
Oresi kuchyně zkušenosti

Oresi kuchyně zkušenosti

Odpovedi 22 Oblibene0
Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Odpovedi 20 Oblibene0
Výběr nové pračky

Výběr nové pračky

Odpovedi 3 Oblibene0
Palačinkovač

Palačinkovač

Odpovedi 12 Oblibene0
Instalace kotlů

Instalace kotlů

Odpovedi 6 Oblibene0
Chci si koupit herní konzoli

Chci si koupit herní konzoli

Odpovedi 24 Oblibene0
Nejživější diskuze
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 50 Oblibene1
Jak mám vyzdobit obývák ?

Jak mám vyzdobit obývák ?

Odpovedi 70 Oblibene0
Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Odpovedi 112 Oblibene0
Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Odpovedi 14 Oblibene0
Postel z dřevěných palet

Postel z dřevěných palet

Odpovedi 1 Oblibene0
Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Odpovedi 8 Oblibene0
Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Odpovedi 17 Oblibene0
Kde koupit kvalitní sedačku?

Kde koupit kvalitní sedačku?

Odpovedi 22 Oblibene0
Úzká chodba

Úzká chodba

Odpovedi 14 Oblibene0
Ložnice

Ložnice

Odpovedi 24 Oblibene0

Oresi kuchyně zkušenosti

Sokolik
Sokolik
12.11. • v design

Aktuálně je u nás doma žhavý téma nový kuchyně, kdy jsme původně mysleli, že necháme jen tu starou zrenovovat, ale ve výsledku by nás to přišlo na mnohem větší peníze, než když pořídíme kuchyň úplně novou. Co jsem si zatím obešel a zjistil i třeba podmínky, tak docela zvažuju kuchyňský nábytek u Oresi kvůli jejich zárukám, máte od nich někdo kuchyň a jak to vypadá s kvalitou - materiál, servis atd. Zabývám se tím prvně, takže si chci ujasnit některý věci.

Tatiana • před: 5 měsíci a 12 dny

Dneska už je naše kuchyň 5 let stará a je stále v parádním stavu a to je v dennodenním provozu kvůli dětem. Šáhli jsme ze zkušenosti opět po lesku a to i kvůli úklidu, na který jsme byli zvyklý už předtím, takže za nás s nábytkem Oresi a celkově s provedením spokojenost.

Jolka • před: 5 měsíci a 9 dny

Máme Oresi kuchyň a veliká spokojenost. Vybrali jsme si u nich z té prostřední řady Livanza a když to chytnete, tak mívají na kuchyně i super akce, takže nezaplatíte ani plnou částku jako jinde.

Andreya • před: 5 měsíci a 3 dny

U nás v rodině jsou dvě kuchyně od Oresi. Mám jí já a druhou moje mamka, ale naše už je skoro desetiletá, ale nemůžu jí stále nic vytknout. Za mamku mluvit nebudu, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že i po tý době vypadá a funguje parádně. Pár ran už uštědřila, ale s tím je třeba i tak nějak počítat s dětmi dohromady. Skříňky jsou furt na původních pantech, šuplata se dovírají bez tvrdých dorazů, takže za tu investici to v Oresi pro mě smysl mělo udělat.

Panty • před: 4 měsíci a 28 dny

Renovace se vám nevyplatí, podle mě byste i za jednotlivé komponenty ve výsledku nechal mnohem víc, než když objednáte celou novou. U Oresi máte několik typů, tak si můžete podle svých možností vybrat. Já jsem si nechal udělat sestavu z řady Dolti a i se spotřebiči a další výbavou, kdy jsem chytnul i nějakou slevou, tak mě vyšla linka o rozměrech 3,1m x 2m na 80 tisíc a nějaký drobný, což bylo prima a do dneška je v parádním stavu.

Rosie • před: 4 měsíci a 18 dny

Před nějakými osmi lety jsme u Oresi pořizovali kuchyň a relativně můžu říct, že jsem spokojená. Nějakou menší reklamaci jsme už měli u jedněch dvířek, ale to se s nimi pořešilo a v rámci záruky to uznali a vyměnili. Jinak je furt všechno původní a ok.

PepekRS • před: 4 měsíci a 12 dny

Už jenom ta vidina tý práce kolem renovace mě děsí. Koupí nové kuchyně ušetříte ve výsledku, čas, peníze a v neposlední řadě i spoustu vašich nervů, to vám garantuju. Mám od Oresi kuchyň už několik let a furt jak nová, mají dost často i slevový akce, takže nedáte ani plnou cenu, jako jinde. Takže na nějakou renovaci se fakt vykašlete.

Lukyn • před: 4 měsíci a 5 dny

Pepek má recht, ještě když vezmu v potaz, že jsou u Oresi teď takový slevy, tak mi přijde úplně mimo, se dělat s renovací. To za dost podobný peníze si klidně myslím, že budete mít dost parádní i úplně novou kuchyň. Minimálně bych se tam na to zašel podívat a zjistil si podrobnosti, jak by vás to vyšlo.

Hellena • před: 3 měsíci a 30 dny

Mojí Oresi už je přes sedm let a spokojená jsem s ní pořád. Už tenkrát jsme vybírali modernější design.

Sokolik • před: 3 měsíci a 23 dny

Díky všem za zkušenosti a reakce. Po veškerém zvážení jsme s pořízením NOVÉ kuchyně počkali až do nového roku, kdy většinou přicházejí i nějaké slevy a výprodeje. U Oresi jsou teďka fakt dost slušný slevy, takže jsme asi udělali i dobře, že jsme si nejdřív udělali obhlídku a nechali to až na tohle období. S manželkou se do toho teďka nějak pustíme a uvidíme, co půjde pořídit. Takže díky moc S.

Polina • před: 3 měsíci a 14 dny

Asi už to dneska bude zas o jiných penězích a materiálech, než když jsme před nějakými deseti lety u Oresi pořizovali kuchyň my, ale na druhou stranu když vidím, že i dneska jí furt máme v parádním stavu a bez reklamace, tak si říkám, že to dneska musí být asi ještě lepší, když jdou jakoby technologie kupředu. Za sebe volby ani co jsme do kuchyně tenkrát dali, nelituju. :o)

Sokolik • před: 3 měsíci a 19 hodinami

Tak já potom co objednám novou kuchyň, tak do konce života taky žádnou jinou řešit nechci. Myslím si, že to zrovna není spotřební zboží, jako nějaké elektronika, co je na pět let a po záručce je jí třeba obměnit.

Polina • před: 2 měsíci a 30 dny

To souhlasím a můžu potvrdit, že to není třeba. Naše už má opravdu něco zažito a neříkám, že nějakou oděrku nemá, ale rozhodně se nikde neloupe, neodfukuje a nebo tak něco. Je ve stavu, že se za ní opravdu nemusím stydět a to v ní vařím každodenně. Dneska už třeba jen vím, že bych nějakou skříňku udělala jinak, ale jsem na to už zvyklá, tak to neřeším. :o)

Elenna • před: 2 měsíci a 11 dny

Já můžu říct, že za 12let, co máme Oresi kuchyň, tak jsme vyměnili jedny dvířka, jinak je kvalitou v pohodě. Dneska už jsou teda trochu hezčí dekory, ale na tohle já moc nehraju, mně jde spíš o její stav a i deska je furt pěkná, takže na to mé používá bohatě stačí.

Martika • před: 2 měsíci a 4 dny

Dneska už jsme u několika lidí viděla, že to třeba řešili sundáním folií a nabarvením linky na jinou barvu a nebo naopak přetapetováním, když byla linka jinak stále funkční. Možnosti jsou různé. Já bych asi takovou linku prodala a koupila si novou, ale je to o penězích nakonec.

Elenna • před: 2 měsíci a 2 dny

Věřím, že si s tím někdo tu práci dá, ale mně náš dekor ani po letech nijak neuráží, jako není novodobý, ale prostě klasika dřevo no a to se jen tak neohraje. Jde spíš o ty materiály, co Oresi používá a kvalitu.

Kejtlin • před: 1 měsícem a 20 dny

Podle mě dřevodekory nikdy nevyjdou z obliby, maximálně bude přibývat barevných škál.

Hanuska • před: 1 měsícem a 17 dny

Souhlasím, my třeba máme od Oresi kombinaci s tmavým ořechem na pracovní desce a vypadá to parádně. Celkově se mi líbila na prodejně celá ta stěna se vzorníky a vidět možnosti kombinací. Ale určitě je dobrý tam jít už s nějakou představou, protože podle mě je to pak mnohem jednodušší dát dohromady. :))

Kejtlin • před: 1 měsícem a 6 dny

Taky jsem se u ní pozastavila, ale já měla v hlavě jasno, co chci, takže mě to k další inspiraci už nevedlo. Chtěla jsem jasně dřevo s bílou. Nemám ráda nic tmavého, takže o to jednodušší jsme to měli. Protože už část interiéru bylo hotovo a v Oresi jsme nechali dodělat kuchyň, aby zapadla, takže se jim v podstatě jen nadiktovala kombinace a s prodejcem se vymyslely skříňky aby to bylo ergonomicky správně a podařilo se.

Evica • před: 13 dny a 18 hodinami

Mám od Oresi teďka dva parádní návrhy, ale nemůžu se vůbec rozhodnout který, jeden mám s kuchyní do G a druhý mám s kuchyní do U a k tomu ostrůvek, takže by mě zajímaly vaše rady a zkušenosti, co je lepší řešení a třeba i praktičtější v užívání. V ceně mám minimální rozdíl, tak mě to tolik netrápí.

Ynka • před: 7 dny a 18 hodinami

Asi nemám argumenty, co je lepší nebo horší, v paneláku mám klasické elko. Ale závidím vám ty prostory, kdy si můžete vybírat jakou takovou kuchyň. Mně by se líbilo mít samostatný ostrůvek, vždycky to byl můj sen, ale bohužel se mi nevejde, tak jsem aspoň ráda, že mi tu vytvařili daleko lepší rozložení kuchyně než byla ta původní a využilo se maximum místa. :-)

ico-no-user
Jméno*: • Přidej svůj komentář
E-mail*:
Ochrana proti spamu.
Napiš aktuální číslo dne v měsíci*:
Přidat foto Přidat fotografii