Oblíbené diskuze
Nové diskuze
Robot na zahradu

Robot na zahradu

Odpovedi 2 Oblibene0
Vestavná myčka

Vestavná myčka

Odpovedi 3 Oblibene0
Nestabilní pH v bazénu

Nestabilní pH v bazénu

Odpovedi 3 Oblibene0
Lavička na zahradu

Lavička na zahradu

Odpovedi 3 Oblibene0
Houpací lavička na zahradu

Houpací lavička na zahradu

Odpovedi 0 Oblibene0
 Jak se vyhnout podvodným webům?

Jak se vyhnout podvodným webům?

Odpovedi 2 Oblibene0
Patrovka pro děti

Patrovka pro děti

Odpovedi 3 Oblibene0
Kohoutková voda

Kohoutková voda

Odpovedi 3 Oblibene0
Kuchyně od Bonami?

Kuchyně od Bonami?

Odpovedi 2 Oblibene0
Kam nejlíp umístit herní konzoli doma?

Kam nejlíp umístit herní konzoli doma?

Odpovedi 2 Oblibene0
Nejživější diskuze
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 51 Oblibene1
samostatně stojící vana Ravak Freedom O

samostatně stojící vana Ravak Freedom O

Odpovedi 2 Oblibene0
Krb

Krb

Odpovedi 9 Oblibene0
Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Odpovedi 116 Oblibene0
Jak mám vyzdobit obývák ?

Jak mám vyzdobit obývák ?

Odpovedi 71 Oblibene0
Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Odpovedi 15 Oblibene0
Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Odpovedi 9 Oblibene0
Postel z dřevěných palet

Postel z dřevěných palet

Odpovedi 1 Oblibene0
Kde koupit kvalitní sedačku?

Kde koupit kvalitní sedačku?

Odpovedi 24 Oblibene0
Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Odpovedi 21 Oblibene0

Zkušenosti s Národní pokladnicí a mincemi neobvyklých tvarů

Kohin
Kohin
20.07. • v design

Moje sbírka se skládá převážně z mincí neobvyklých tvarů a nebo kousků něčím specifických, takže nejde o nic uceleného, ale spíše o početně omezené kusy, kterých nebylo vyraženo tolik. Jeden takový co mě zaujal, jsem našel na Národní pokladnici, jde o medaili Rozetu katedrály svatého Víta, Václava a Vojtěcha, která je pěkná svým zpracováním vitrážového okna. Z tohoto obchodu máte někdo zkušenosti objednávat? Protože kdyby to bylo ok, tak tenhle kousek ve svojí sbírce rád uvítal. Díky

Seba • před: 1 rokem a 11 měsíci

To máte zajímavý styl, s tím jsem se ještě nesetkal, ale nic proti vašemu gustu. Z Národní pokladnice mám doma pár kousků, jde teda spíše o historické postavy, ale jinak nebyl s ničím problém u nich. Vše doručeno podle odeslané objednávky.

romanos • před: 1 rokem a 11 měsíci

s mincemi jsem tu byl vždycky spokojený a co jsem dával třeba i jako dárek, tak uspěly, takže do sbírky super

Jindron • před: 1 rokem a 11 měsíci

Ať jsem tu měl objednanou samostatnou minci a nebo mi od nich chodila objednávka z kolekce, což sami pak posílají každý měsíc, tak nebyl problém. Platba i doručení proběhly vždycky v pořádku.

Vydra • před: 1 rokem a 11 měsíci

objednávám tu rád, mince nebo i celkově sortiment mají pěkný, takže dokážu ocenit, když přijdou s nějakou novou nabídkou

Sharka • před: 1 rokem a 10 měsíci

Já tu řeším hlavně dárky před Vánoci, táta s bráchou jsou na to ujetý, tak jim tu vždycky něco pěknýho vyberu, co ještě nemají. Najde se tu dost pěkných kousků, ale to bych na peníze asi musela mít vyloženě tiskárnu, kdybych se chtěla rozvášnit a objednat i top kusy jak tomu říkám :))

Kohin • před: 1 rokem a 10 měsíci

Díky za tip, podívám se na ni. Není to moc dlouho, co jsem objednal teprve tu Rozetu, tak zatím čekám na její doručení. Na webu vše prošlo.

Anyka • před: 1 rokem a 10 měsíci

Kvůli nízký limitaci jsem si tu rozetu katedrály taky objednala a je opravdu krásná, baví mě to její zpracování. Doma jsem předtím ještě nic takového neměla, tak mě těší.

Juklik • před: 1 rokem a 9 měsíci

Tu jsem měl možnost vidět během veletrhu Sběratel, měli jí tam vystavenou a je to pěkně velký kousek porovnání s ostatním, co tam měli. Díval jsem se i, že jí stále mají v nabídce, tak si jí asi ve výsledku taky ještě doobjednám :-) 1790,- za ní mi přijde ok.

Kohin • před: 1 rokem a 9 měsíci

Já jí neodolal, je mi to blbý takhle psát, ale musel jsem si jí taky, potom co jsem si tu věci pozjišťoval, objednat. A ta medaile je opravdu krásná, nemůžu si pomoct. Jeden z mých nej kousků co teď doma mám.

Kris.Cej • před: 1 rokem a 8 měsíci

Mně se teda líbí všechny věci, co doma od pokladnice mám. Nikdy si věci neobjednávám jen tak, vždy to pro mě musí něco symbolizovat. Další fakt, co pak rozhoduje je i cena, takže se snažím držet.

Bazi • před: 1 rokem a 8 měsíci

Tak celkově je dobře koukat na více aspektů mince ne jen na to, že se nám líbí i když je jasný, že to je asi jedno z nejhlavnějších. První koukám z čeho to je a pak taky kolik toho vyrazili. Což u pokladnice vždy doplní v dopise informacemi, ale to už je rovnou i na samotných stránkách.

MartinFuka • před: 1 rokem a 7 měsíci

Kohine, myslím si, že teďka je to akorát příležitost pro vás, Národní pokladnice má v rámci slev Black Friday dost mincí za super ceny a co jsem tam v tom výběru viděl, tak jich tam právě bylo dost i v neobvyklém tvaru… vikinská helma, Thor, mince ve tvaru srdce a i ta vaše rozeta.

MartinFuka • před: 1 rokem a 7 měsíci

Vzhledem k tomu počtu ražeb si myslím, že jste pořídil dobře. Je to pěkný artikl, hlavně ta přední strana má pěknou ražbu.

Kohin • před: 1 rokem a 6 měsíci

Tak můžu jen potvrdit, že to za to stálo, si jí objednat. Vypadá to dobře.

Bazi • před: 1 rokem a 6 měsíci

Spíš jsem vůbec rád, že mi to před svátky ještě stihli dodat. Byl jsem trochu nevěřící Tomáš, že to stihnou. Ale pošta překvapila. Protože třeba dvoje věci jsem dostal až mezi svátky ,ale to nemyslím z pokladnice teď, to byly jiný opozdilý objednávky, co jsem posílal na dřeň, jestli to vyjde.

Bruno • před: 1 rokem a 5 měsíci

Oni tam měli pak daný upozornění, že když se u dělá objednávka do určitýho data, že to ještě zvládají doručit a že později už to pak negarantují. Snaha z jejich strany byla.

Klaudina • před: 1 rokem a 5 měsíci

Nemám tyhle stresy ráda, takže mám už raději nakoupeno se značným předstihem. Nechci ani riskovat, že bych pak třeba narazila na něco, co se mi líbí a bylo by to vyprodaný. Ale u Národní pokladnice pořízení mincí zvládám už několikátý rok.

Ralph • před: 1 rokem a 4 měsíci

Tak tohle mě nechává chladnýho, hold pořídím něco jiného. Beztak to většinou nevyprodají a kolikrát u nich vidím mince i z předchozích let, že je ještě stále mají v nabídce. Letos taky prodávali tu vločku a ta tuším, že byla buďto loňská a nebo už dokonce předloňská. A ono je to jedno, svoje to neztrácí a víc kusů nepřibude, když to mají omezené. Mám jí taky jeden kus doma.

Klaudina • před: 1 rokem a 3 měsíci

Ale joo, to bez debat, je to pár dní, co jsem se tam byla zas podívat a mají velikonoční nabídku, kdy i mince ve tvaru vajíček tam mají furt s emisí z roku ’22. Ale tu už mám doma, protože byla s kombinací dřeva a krásně balená v dřevěné krabičce. :-)

Bruno • před: 1 rokem a 2 měsíci

Joo tu si pamatuju, ale já na ty kolorovaný mince třeba moc nejsem, mám raději jednoduchost a čistou ražbu, která hezky vynikne. Napadá mě třeba medaile Pravda vítězí. Ta je velice pěkná.

Oldrich • před: 11 měsíci a 1 dnem

Dá se říct, že řeším daleko podstatnější věci, než jestli je mince kolorovaná. Koukám na kov, její celkové zpracování, pak teda to co je na ní vyobrazeno a jak třeba detailně, na to jsem vždy velký detailista. A pak zda to bude mít pro mě v mé sbírce nějakou hodnotu. Od pokladnice mám pár dražších kousků, které jsou většinou i unikáty.

Dzetro • před: 9 měsíci a 22 dny

Ať si každý svoje peníze utrácí za co chce a co se mu líbí. Mě třeba potěší i to, když můžu udělat kolikrát radost i manželce s nějakou novinkou z jejich nabídky. Mají hezká šperky a nemusí být jen do společnosti, ale mají sem tam hezké na běžné nošení. A to klasicky jako každá ženská umí ocenit. Takže za to má u mě pokladnice určitě palec nahoru.

Srka • před: 8 měsíci a 16 dny

I já už jsem tu včetně mincí pořídil i nějaké další věci jako hodinky či manžetové knoflíky. Líbí se mi jejich úprava, a že jinde v podstatě nic podobného neseženu za takovou cenu a tak rychle i.

Kejtlin • před: 7 měsíci a 19 dny

No jasně že to umíme ocenit, taky ráda dostávám od manžela překvapení jen tak a ne jen když je k tomu nějaká příležitost. Už kolikrát se uměl vytáhnout a já mu už kolikrát tady taky u pokladnice pořídila pěknou minci. Teď určitě dostane i něco na Vánoce, aby neřekl, že jsem vynechala :D

Andreya • před: 7 měsíci a 5 dny

Dobrý den, jak to u nich bývá před Vánoci s dopravou, zatím nevím jestli budu něco objednávat, ale kdybych se rozhodla na poslední chvíli, tak budu u nich stíhat? Nevíte?

Kejtlin • před: 7 měsíci a 4 dny

Co si tak matně pamatuju z předchozích let, tak pak nějak když byl hraniční termín, tak dávali na svoje stránky do kdy odesílají poslední objednávky s garancí doručení do Vánoc. Tak si asi hlídejte to a budete to mí v cajku. Já jsem raději v předstihu a vše od nich mám doma.

KubaPau • před: 6 měsíci a 9 dny

Objednával jsem v poslední možném termínu, co jsem si zjišťovali u nich na lince a vše krásně stihli. Měl jsem trochu vítr jestli to dopadne, ale joo dali to.

romanos • před: 5 měsíci a 4 dny

Jakmile to garantují, tak to dají, už jsem v takhle riskantním termínu taky jednou bral a mince přišla v pořádku, jak slíbili. Takže si to podle mě fakt hlídají.

Lumier • před: 3 měsíci a 20 dny

Ahoj všichni, narazil jsem na nabídku od Národní pokladnice, kde údajně rozdávají medaili zdarma. Zní to skvěle, ale zajímalo by mě, jestli je to opravdu bez jakýchkoliv dalších podmínek, nebo jestli jsem něco přehlédl. Máte s tím někdo zkušenost? Díky za info!

Dzetro • před: 3 měsíci a 19 dny

Jj, medaile je skutečně zdarma, není v tom žádný háček. Jen počítej s tím, že doručení trvá docela dlouho, u mě to bylo skoro 14 dní. Takže pokud si ji objednáš, chce to jen trochu trpělivosti, ale jinak je to vydařený kousek.

RadaMaly • před: 3 měsíci a 13 dny

Čau! Taky jsem si tu medaili objednal a můžu potvrdit, že je opravdu za 0,- peněz, jak uvádějí na stránkách. Nic jsem neplatil, ani žádné skryté poplatky tam nebyly. Tyhle jejich akce mě baví, tak jsem rád, že to funguje.

Krausik • před: 2 měsíci a 11 dny

No já jsem si koupil sadu dvou pamětních medailí ze 14karátového zlata – jednu s Leošem Janáčkem a druhou s Janem Jánským. Obě medaile jsou nádherně zpracované, musím říct. Detaily na portrétech jsou velmi jemné a kvalitní. Zlato je krásně lesklé, a každá medaile má i svůj příběh, což je pro sběratele jako jsem já velké plus. Byla to skvělá volba, jak spojit umělecký kousek s historickým významem. Asi tak bych to ohodnotil.

Premek • před: 1 měsícem a 11 dny

Některé artikly mají opravdu hodně propracované, mám takhle detailně od nich hymnu na ryzím zlatě, ne tu levnou, co tam teď mají a vypadá fakt moc pěkně na výstavce a ani mi nevadí, že mě stálo necelých 6k.

Vondry • před: 6 dny a 2 hodinami

Tak to teda po mé poslední objednávce můžu potvrdit, kdy mi doma přistál stříbrný Morgan Dollar. Měl jsem jen obavy, aby to zvládlo cestu, protože kolikrát jak ty balíky chodí přes tu přepravu, tak se s tím může něco stát, ale tady to mělo jednak ochranou kapsli a ještě kazetu k tomu, takže všechno to bylo v pohodě a mám z toho ohromnou radost. Protože to vypadá fakt náramně dobře.

ico-no-user
Jméno*: • Přidej svůj komentář
E-mail*:
Ochrana proti spamu.
Napiš aktuální číslo dne v měsíci*:
Přidat foto Přidat fotografii