Oblíbené diskuze
Nové diskuze
Eshop Bakly

Eshop Bakly

Odpovedi 1 Oblibene0
Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Zavlažujete automaticky, úsporně a prakticky!

Odpovedi 3 Oblibene0
Františkánská zahrada

Františkánská zahrada

Odpovedi 5 Oblibene0
VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

VEKRA-INTERIÉROVÉ DVEŘE-NEGATIVNÍ ZKUŠENOST-NESPRÁVNÁ MONTÁŽ

Odpovedi 4 Oblibene0
Oresi kuchyně zkušenosti

Oresi kuchyně zkušenosti

Odpovedi 22 Oblibene0
Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Armex energy zkušenosti s odběrem energií

Odpovedi 20 Oblibene0
Výběr nové pračky

Výběr nové pračky

Odpovedi 3 Oblibene0
Palačinkovač

Palačinkovač

Odpovedi 12 Oblibene0
Instalace kotlů

Instalace kotlů

Odpovedi 6 Oblibene0
Chci si koupit herní konzoli

Chci si koupit herní konzoli

Odpovedi 24 Oblibene0
Nejživější diskuze
Televize nad krbem ?

Televize nad krbem ?

Odpovedi 50 Oblibene1
Jak mám vyzdobit obývák ?

Jak mám vyzdobit obývák ?

Odpovedi 70 Oblibene0
Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Vchodové dveře Vekra? Zkušenosti

Odpovedi 112 Oblibene0
Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Jak opticky rozšířit úzkou chodbu ?

Odpovedi 14 Oblibene0
Postel z dřevěných palet

Postel z dřevěných palet

Odpovedi 1 Oblibene0
Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Barva fasády vs. okna, dveře, plot....

Odpovedi 8 Oblibene0
Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Rada jakou barvou vymalovat ložnici?

Odpovedi 16 Oblibene0
Kde koupit kvalitní sedačku?

Kde koupit kvalitní sedačku?

Odpovedi 22 Oblibene0
Úzká chodba

Úzká chodba

Odpovedi 14 Oblibene0
Ložnice

Ložnice

Odpovedi 24 Oblibene0

Canaba zkušenosti

Prouza
Prouza
14.04. • v ostatni

Konečně jsme dospěli do fáze kdy nám budou moci schválit hypotéku, a tím pádem bychom si rádi vybrali firmy na dům na klíč, s tím že by stavba byla hotová max do roka. Firem jsme našli spoustu a postupně je asi budeme kontaktovat, ale tahle konkrétní nás svými domu zaujala nejvíce, domy mají celkem malou zastavěnou plochu ale i tak mají dost prostoru uvnitř a pokoje mi přijdou logicky dobře řešené. Plánujeme se jet podívat do jejich centra vzorových domu co nejdřív jak to bude možné, ale dřív bych i rád slyšel nějaký názor nebo zkušenost někoho kdo s nimi dům postavil a mohl se podělit o tom jak to celé probíhalo, jestli všechno udělají podle toho co interpretují hned na začátku. Pokud je tu někdo takový kdo se chce podělit o zkušenost tak sem s tím, budu rád za jakýkoli názor.

Michal • před: 4 roky a 2 dny

Do vzorového centra si zajeďte, prodejce vám tam k tomu řekne všechno. My jsme od nich koupili dům Uno, to je asi ten nejmenší z jejich nabídky. Vzali jsme ho hlavně kvůli ceně, která byla fakt dobrá vůči tomu, že je to pořád docela velký dům.

Prouza • před: 3 roky a 11 měsíci

Na konci měsíce tam asi vyrazíme. Ten Uno se nám taky líbí, a ještě ten Ideal, ten je o něco větší, a pořád se nám vejde do rozpočtu, tak uvidíme jak na nás oba zapůsobí a snad nám to trochu ulehčí rozhodnutí. A ještě k té ceně, my budeme potřebovat rozhodně i základovou desku, s tím počítáme, ale pak doufám že se cena už nijak nehýbe. A můžete mi ještě říct jak dlouho dům od nich máte postavený?

Robin • před: 3 roky a 11 měsíci

No hele cena se může zvednout ještě tím když budete chtít nějaké lepší vybavení než mají oni v tom základu, jako lepší sanitu a tak, ale to je pak na vás co si vyberete, a to vypočítají hned na začátku, a pak během stavby už nic, takže konečnou částku se dozvíte už na začátku. My jsme s nimi postavili dům Romance v roce 2017.

david • před: 3 roky a 11 měsíci

prosím vás na kolik přišlo to Uno? Líbí se nám také.

Michal • před: 3 roky a 10 měsíci

No hele nás vyšel ten dům Uno okolo 3 milionů, i s tou základní deskou a lepším tím vybavením.

Ondřej • před: 3 roky a 10 měsíci

Nezapomeňte si k ceně připočítat tu základovou desku, jak tady zmínil Michal, protože ta není přímo zahrnutá v ceně kdyby si jí někdo chtěl udělat sám nebo by na pozemku už základovku měl. Já už jí třeba měl hotovou takže mě to vyšlo ještě o něco levněni, ale to jen díky tomu že na pozemku už byla, jinak bych si ji taky nechal udělat od nich, a teoreticky by mě asi vyšla levnějc než když jsem ten pozemek už takhle koupil, ale co už. Postavený od nich mám bungalov, a u mě za jedna.

Venca • před: 3 roky a 9 měsíci

Ano to je pravda, základová deska se musí jakoby přičíst k ceně, ale to vám řekne prodejce automaticky když s ním už budete řešit konkrétní dům, takže není potřeba se připomínat, to spíš jenom kdybyste jí jak Ondřej už měl. Moje zkušenosti s Canabou jsou takový, je dům postaví rychle, za dobrou cenu a kvalitně. Bydlíme v domě Ideal asi víc jak rok.

Prouza • před: 3 roky a 9 měsíci

Jo no tak s tím jsem počítal s tou základovou deskou, sám si jí rozhodně dělat nebudu. :D Jinak půjdeme do domu Ideal, už nám prodejce odhadem na kolik nás dům vyjde s tím že jsme si řekli co jak bychom chtěli, a s tou cenou jsme celkem spokojeni.

Dan V. • před: 3 roky a 9 měsíci

Je dobrý že dělají ten projekt zdarma, člověk tak zbytečně nevysolí další peníze. My když jsme s nimi stavěli tak to bylo úplně na pohodu, vlastně od kopnutí do země jsme u ničeho nemusili být a přišli jsme rovnou k hotovému, jenom škoda že Canaba taky nezajišťuje stěhování, to bych hodně rád využil, převést všechny ty krámy dalo dost práce. :D

Eliš • před: 3 roky a 8 měsíci

S Canabou jsme postavili dům s jménem Ideal, je to velmi pěkný rodinný dům. Stěhovali jsme se z bytu kde jsem si už skákali po hlavách a to už se nám teď díky bohu neděje, každé dítě má svůj pokoj, takže ani hádky už nejsou na denním pořádku.

Prouza • před: 3 roky a 8 měsíci

Díky za vaše zkušenosti, zatím jsme s Canabou v kontaktu a řešíme všechna ta další povolení ohledně stavby. Zatím se mi spolupráce s nimi líbí, prodejce nám hodně pomohl co se týče administrativy.

Marie • před: 3 roky a 7 měsíci

U nás se stihlo předání těsně před koronou díky bohu, takže jsme pak měli klid na zařizování domácnosti i když nás zpomalilo to že byli zavřený i hobbymarkety, ale aspoň jsme už nebyli zavřený v malém bytě. Jenom jsem si teď říkala že pro ty dělníky to musí byt hodně na nic když teď musí makat v roušce, protože to jak rychle ty domy staví podle mě znamená že jedou jak fretky a ještě s rouškou na puse, no nezávidím jim to, ale hlavně že ty domy postaví dobře.

Dejv • před: 3 roky a 6 měsíci

To nevím jaký opatření musí dodržovat na stavbě, ale podle mě když pracují venku tak roušky mít nemusí, nebo aspoň u nás neměli, a uvnitř každý pracuje na něčem jiném podle mě takže teoreticky je ani tam mít nemusí, nevím. Na stavbě jsme se během výstavby byli podívat jen jednou když jsme chtěli vidět jak dům postupuje a stavbyvedoucí co nás šel pozdravit si jí nasadil až když nás viděl, spíš jen ze zdvořilosti. Ale přesně jak píšete, hlavně že ty domy dostaví kvalitně.

Andy • před: 3 roky a 5 měsíci

I kdyby museli pracovat v těch hábitech jak nosí v nemocnici tak mi to bylo jedno s prominutím, pro mě bylo klíčový že je nic nezdrželo a termín stavby dodrželi i v tomhle bláznivým období, teď už jsme naštěstí zabydlený, a jsem ráda za to že máme svůj kus pozemku, když už zakázali to vycházení, sice si a zahradě neudělám 5km procházku, ale aspoň můžu být na vzduchu a užívat si venku s dětma.

Emil • před: 3 roky a 5 měsíci

já si myslím že dělníci tyhle opatření ani nijak zvlášť neprožívají, nebo aspoň co vidím u nás, momentálně taky kopou silnice a roušky mají pod bradou jenom, když někoho vidí tak si ji pár z nich nasadí ale jinak je nemají, ono v tom být musí být celý den musí být taky na palici. U nás to stihla Canaba dostavět těsně po tom co se vyhlásil ten nouzový stav někdy v březnu nebo kdy to bylo, takže u nás se tomu dělníci ještě asi nějakým způsobem vyhnuli.

Lenka • před: 3 roky a 4 měsíci

Já si taky myslím že u nich to není nějaký žhavý, osobně si myslím že roušky nemají vůbec, pohybuju že to tak prožívali. Nám Canaba dostavěla dům v první vlně, bez problému, a jak psala Andy, i kdyby na sobě museli mít skafandry tak důležitý je že svoji práci dodělaj v termínu.

Loena • před: 3 roky a 3 měsíci

Taky nám dostavěli dům v koroně, ve chvíli kdy se vymyslel ten pes…ale dobrý, všechno se povedlo tak jak mělo, jenom s nákupama musíme počkat, ale naštěstí jsme si spoustu nábytku přivezli z bytu, já nerada nakupuju věci po internetu když nevím jak to doopravdy vypadá, takže doufám že se ty obchody co nejdříve otevřou.

Dominika • před: 3 roky a 2 měsíci

My jsme dostavěli ještě před koronou takže nám to vyšlo dobře, mohli jsme dokoupit všechno co jsme potřebovali a nemuseli mít ani roušky…jo to byli časy…jinak máme dům Ideal a jsme moc spokojeni.

Mari • před: 3 roky a 1 měsícem

My dostavěli teď před chvílí, a řešíme jak se nastěhovat když nemůžeme cestovat, ale naštěstí hlavní věcí už v domě máme, tak snad ten zbytek stihneme později. Tím že jsme doma máme aspoň čas pořádně uklidit a všechno vybalit na své místo.

Tomáš • před: 3 roky a 27 dny

My od Canaby máme Classic, hodně povedený a dost velký dům, po roce bydlení bychom nic neměnili.

Vláďa • před: 3 roky a 3 dny

Nad domem Classic jsme taky přemýšleli, ale nakonec jsme si odhlasovali dům Romance, víc se nám líbila dispozice, a na pozemek seděl víc, a ještě jsme k tomu ušetřili.

Lily • před: 2 roky a 11 měsíci

Taky bydlíme v Classicu! A je to super, pokojů je akorát, každý má svůj prostor kde se může zavřít a mít klid, a i obývák je dostatečně velký když se sejdeme všichni u telky.

Katris • před: 2 roky a 10 měsíci

My s Canabou máme taky super zkušenosti, prodejce na začátku byl moc ochotný nám se vším pomoci, stavbyvedoucí pak všechno vedl dobře, termín se stihli přesně na čas, jenom stěhování nebyla už taková zábava.

Libor • před: 2 roky a 9 měsíci

Na dům jsme šetřili hodně dlouho, takže když se nám povedlo se domluvit s Canabou tak jsme byli nadšeni. Dům jsme měli se vším všudy do půl roka hotový.

Lucka • před: 2 roky a 8 měsíci

Také nám déle trvalo, než jsme našetřili na hypotéku, bydleli jsme v nájmu v Praze, takže jsme nemohli odkládat nějak velké částky. Ale to, jak je Canaba rychlá je opravdu super, i to že předem člověk ví datum kdy si dům bude přebírat, mohli jsme to tak naplánovat s výpovědí z nájmu a v klidu si vše zabalit na stěhování.

Helča • před: 2 roky a 7 měsíci

Byli jsme teď nedávno navštívit vzorové centrum do má Canaba, a musím uznat, že pro člověka, co váhá je to hodně dobré, projít si každý dům, změřit každý kousek i vidět, jak to pak vypadá vybavené je super. My jsme dost váhali nad tím, jestli od téhle firmy vzít dům, pořád jsme si říkali že bychom asi chtěli něco většího, ale potom co jsme se po tom prostoru prošli to bylo velké ažaž. Něco málo jsem i nafotila, pokud to někomu pomůže, myslím ale že mají případně i videa na youtubu.

Michal L. • před: 2 roky a 6 měsíci

Podle mě je super že Canaba drží termíny, i přes situaci na trhu se stavebními materiály a zvyšující se inflaci a cenu PHM a paliv. Stejně tak i cenu kterou podepíšete hned za začátku drží až do konce, to už se dneska jen tak nevidí.

Alex • před: 2 roky a 5 měsíci

Za sebe rád canabu doporučím. Stavili jsme nimi dům (svépomoc bych si netroufl).A dopadlo to nad očekávání. Máme k tomu i docela fajn sousedy.

Matouš • před: 2 roky a 4 měsíci

S domem co nám stavěla Canaba jsem spokojen. Už 5 let v něm bydlíme a žádný problém. Od předání jsme na domě nic neřešili. Nepočítám sekání zahrady a věšení obrazů s tím manželka celkem pravidelně urguje.

Adam Novotný • před: 2 roky a 3 měsíci

Jsme spokojeni, máme dům mnoho let. Postavili nám bydlení ještě před rokem 2010. Takže jsme cenově byli velmi spokojení a ani po těch letech jsme ještě nemuseli nic s domem řešit.

PavlaMatejka • před: 1 rokem a 7 měsíci

Původně jsme chtěli s manželem koupit 100let starý dům a udělat kompletní rekonstrukci, ale po propočítání všeho kolem jsme se rozhodli nechat si postavit dům nový. V Nehvizdech se nám zalíbilo jak jsou v domě řešené místnosti, tak jsme zakázku dali Canabě. Stavba probíhala podle jimi daného plánu a my jsme se mohli ani ne do roka stěhovat, to by se nám s kompletní rekonstrukcí nejspíš nepovedlo mít všechno ťip-ťop.

Jandas • před: 1 rokem a 5 měsíci

Přiznám se, že abych si mohl splnit sen o vlastním bydlení, tak mi hodně finančně pomohli rodiče. Canabu jsem měl v merku delší dobu a v jejich centru vzorových domů jsem se byl podívat asi třikrát, dům jsem měl vybraný dost rychle, jen jsem dopřemýšlel jestli si nechat udělat ještě garáž, no nakonec jsem si u nich dal zakázku i na tu garáž a jsem rád, že jsem se tak rozhodl. Je to rozhodně lepší než jen vybetonovaný plac před domem nebo takový ten přístřešek. Dům je dobře pořešený rozmístěním místností, brzy přivítáme do rodiny další přírůstek, tak konečně bude dům plně obsazený.

Sabata • před: 1 rokem a 4 měsíci

Tak to jsi měl dobrý, že ti rodiče pomohli, to já si musel brát hypotéku na celý dům, naštěstí ještě za starých podmínek, teď už by mi ji snad ani neschválili, řekl bych, že jsem to stihl za pět minut dvanáct. Když se začalo po novém roce tak brutálně zdražovat, tak mě málem kleplo, bál jsem se, že mi peníze na barák stačit nebudou, ale musím říct, že Canaba se zachovala férově a nechali mi zachovanou cenu jakou mi vypočítali při podepsání smlouvy. Komunikace z jejich strany byla dobrá, občas jim odpověď na moje otázky trvala déle, ale chápu, že jsem nebyl jediný co s nimi stavěl a nemůžou reagovat hned.

Rottmich • před: 1 rokem a 3 měsíci

To já jsem měl dobrého manažera stavby od Canaby, který se mnou aktivně komunikoval, což jsem ocenil, že kdykoliv jsem volal mi zvedl telefon nebo na email mi reagoval rychle, tím jsem alespoň věděl co se na stavbě děje a jak se pokračuje. Bylo vidět, že si řemeslníky pohlídal a při předání domu jsem nenašel nic s čím bych byl nespokojený.

ico-no-user
Jméno*: • Přidej svůj komentář
E-mail*:
Ochrana proti spamu.
Napiš aktuální číslo dne v měsíci*:
Přidat foto Přidat fotografii