Články (8)

Jak vybrat hotelovou postel: průvodce krok za krokem

Postel je dominantou každého hotelového pokoje. Její kvalita má vliv na to, jak se u vás budou ubytovaní hosté cítit a zda si opravdu odpočinou. Co při výběru hotelové postele zohlednit? Jakou matraci vybrat? A na co si dát v tomto ohledu pozor?

Jak správně vybrat ortopedickou matraci

Kvalitní spánek je pro naše zdraví velmi důležitý. Právě během spánku se naše tělo připravuje na nadcházející den a dochází k jeho regeneraci. Pokud chcete svému tělo dopřát to nejlepší, můžete vsadit na takzvanou ortopedickou matraci. Ta je navržena tak, aby zajistila zdravý spánek a správnou polohu páteře.

Luxusní manželské postele: co by jim rozhodně nemělo chybět?

Spánkem strávíme obrovskou část našeho života. Proto se vyplatí investovat do kvalitní postele a matrace, aby vaše tělo mohlo dokonale regenerovat a připravit se na každodenní zátěž. Proč si pořídit luxusní manželskou postel a jak by takové vybavení mělo vypadat?

Jak se vyrábí masivní postel na míru v Materasso

Když se řekne nábytek na míru, řada z nás si představí vestavěné skříně. Tím nejdůležitějším kusem nábytku v našem životě jsou však postele. Vždyť přece právě v posteli strávíme zhruba třetinu svého života, v průměru 26 let. Na výrobu luxusních postelí na míru se specializuje značka Materasso, která kombinuje tradici a současné trendy ve výrobě.

Matrace a její tvrdost – jak si vybrat?

Pořizujete si novou postel nebo cítíte, že přišel čas na výměnu matrace za novou, a nevíte, jak se v široké nabídce matrací zorientovat? Poradíme vám, na co se při nákupu zaměřit, aby se vám ve vaší posteli s novou matrací spalo jako v bavlnce a aby cenově odpovídala tomu, co od ní očekáváte.

Jak ovlivňuje náš spánek káva

Jednou se konečně dosyta vyspat! To není už jen sen rodičů malých dětí, ale touha skoro každého z nás. Dnes máme tolik možností, jak vydělávat peníze, jak se bavit, jak komunikovat s lidmi po celém světě. A všechno to musíme a chceme stihnout. Ale kde na to vzít čas? Ukrojíme si kousek nebo kus z našeho spánku. Vždyť spíme tolik hodin, třetinu života, tak se snad tolik nestane. Nebo ano?

Minimalistická ložnice jako cesta ke kvalitnímu spánku

Ložnice je místem vaší regenerace. Čerpáte zde veškerou energii pro následující den. Potřebujete, aby se vám v ní dobře odpočívalo a spalo. Existuje však spoustu faktorů, které vám dokáží spánek zhoršit až úplně překazit. Co byste v ložnici rozhodně mít neměli? Bez čeho se naopak neobejdete? A jak s tím vším souvisí minimalistický styl bydlení?

Kontinentální postel zkvalitní spánek a promění ložnici v královskou komnatu

Vydatný spánek je základem úspěšného dne. Pro správné spaní často nestačí pouze zklidnit svou mysl a jít spát s čistou hlavou. Potřebujete také dobrou matraci a nejlépe i kvalitní postel. Kontinentální postele jsou vysoká a kvalitní lůžka, která najdete v luxusních hotelech. Ale velmi snadno můžete mít takovou postel i ve své ložnici.