Články (14)

Jeden barový stolek, tři různé styly

Párty nadšenci, zbystřete. Tápete nad tím, jak jednoduše, ale velmi účinně proměnit váš obývací pokoj v párty zónu? Pořiďte si barový stolek na kolečkách! Je praktický, užitečný a s našimi třemi nápady i super stylový.

DIY s video návodem: Závěsný noční stolek

Přírodní dřevo už dlouhá léta vládne interiéru. Aby ne, prostor perfektně zútulní a přidá mu na teplu a eleganci. Fakt, že si surový kus můžete přinést rovnou z přírody a proměnit ho takřka v cokoli, z něj dělá super příležitost pro DIY. Popadněte proto kmen stromu, lano a vrtačku a vykouzlete si závěsný noční stolek v duchu skandinávských domovů. Takový originál se vám doma rozhodně neztratí. 

VIDEO: Pět alternativ, jak pověsit plakát bez rámečku

Milovníci obrazů, obrázků, plakátů a dalšího umění, pozor! Naučíme vás, jak pověsit plakát bez složitého vrtání a přibíjení. Potřebujete k tomu jen obrázek, chvilku času a našich pět nápadů na originální způsoby zavěšování. Takže... Přichystejte si váš oblíbený kousek a dejte si ho za (ne)rámeček.

DIY návod s VIDEO: Stylový úložný box

Přiznejme si to, úložné boxy většinou nejsou tou nejkrásnější věcí, kterou se váš apartmán chlubí. S pomocí elegantní látky a lepidla je však můžete proměnit ve stylovou a praktickou součást vašeho interiéru.

DIY video: Skandinávská stolička s kožíškem

Přeneste si kouzlo severských zemí k sobě domů. Nepotřebujete k tomu ani vrcholky hor, ani třeskutý mráz do okny. Stačí několik vhodně zvolených doplňků ve skandinávském stylu. Co třeba nadýchaná a měkoučká skandinávská stolička?

VIDEO návod DIY: Originální nástěnka

Tato netradiční nástěnka se ve vašem pokoji rozhodně neztratí. Má totiž hned dvě výhody – za prvé představuje důmyslný organizér a místo, kam můžete vystavit fotky, úkoly, vzkazy nebo milostná psaníčka, a za druhé vypadá prostě úžasně! Stylový DIY doplněk vám na vašem pracovním stole konečně zařídí pořádek a přehled ve věcech.

Pět super tipů, jak využít vánoční světýlka po celý rok

Vánoční světýlka vnáší do domova hřejivou a útulnou atmosféru. Tuto magickou náladu si však nemusíte užívat, jen když za okny mrzne! S trochou kreativity a inspirace je můžete využít po celý rok. Jak na to? Vyzkoušejte některé z našich nápadů a proměňte je ve stálici mezi interiérovými dekoracemi.

10 nápaditých dárků pro hostitele

Byli jste letos na Boží hod pozváni na oběd? Ať už se jedná o návštěvu u vašeho nadřízeného, kolegy nebo přítelových rodičů, držte se etikety a rozhodně nechoďte s prázdnou. Namísto předvídatelné kytice či lahve vína se však můžete inspirovat našimi 10 dárky pro hostitele, které budou zaručeně zbožňovat.

DIY: Alternativní vánoční stromek

Rádi byste letos dodali vašemu nudnému stromečku nový šmrnc? Jestliže se nebojíte experimentovat, inspirujte se našimi dvěma neotřelými tipy na úžasné stromečkové alternativy.

Oblékněte svůj parapet do svátečního - DIY video

Rádi se kocháte krásným výhledem? Nezapomeňte, že začíná již u vás doma. Oživte svůj parapet pomocí několika jednoduchých triků, které z vašeho okna udělají skutečného, do Vánoc oděného krasavce.

Metamorfózy zdí

Těm, kteří se nebojí změn, nabízíme interiérovou metamorfózu! Změna vybavení nemusí nutně znamenat generální přestavbu. Milovníci stylových interiérů mohou nyní zcela jednoduše přestavět svůj byt. Abychom zcela proměnili vzhled interiéru, stačí změnit barvu nebo strukturu zdí, nově vytapetovat nebo umístit na stěnách zajímavé doplňky.