1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Sedací soupravy
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Exterio Plaza sedací souprava tmavě šedá

Exterio Plaza sedací souprava tmavě šedá

Moderní 4-dílná exteriérová sedací souprava Plaza z eukalyptového dřeva v kombinaci s šedou barvou polštářů vás okouzlí svou jednoduchostí a nadčasovostí. Bude se tak vyjímat na vaší terase či zahradě a jistě zaujme i vaše blízké.

 

K sedací soupravě Plaza od nás dostanete dárek v podobě ochranného prostředku vhodného k ošetření dřevěného zahradního nábytku.

 

 

Eukalyptové dřevo

Eukalyptové dřevo je extrémně tvrdé a odolné dřevo s nezaměnitelnou medově hnědou barvou. V domovské Austrálii z eukalyptového dřeva najdete množství postavených domů, či mostů, což svědčí o jeho vynikajících vlastnostech a výborné odolnosti vůči kyselým deštěm, zejména ve městech. Eukalyptové dřevo má však oproti teakovému dřevu méně přirozené mastnoty a proto vyžaduje pravidelné ošetření olejem na tvrdé dřevo. Všechny námi prodávané výrobky z eukalyptového dřeva nesou pečeť FSC o původu dřeva z nich vyrobených.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (eukalyptové dřevo), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Protože dřevo je přírodní materiál, doporučujeme pravidelnou starostlivost.

 Složení

1x 2-sedačka

2x křeslo

1x stolek

 

Rozměry

2-sedačka: 146/83,5/80 cm (š/h/v)

křeslo: 71/83,5/80 cm (š/h/v)

stolek: 60/110/32,5 cm (š/h/v)

výška sedu: 41,5 cm

 

* sedací souprava je dodávaná v demontu

 

Materiál

eukalyptové dřevo

 

Prostorová dispozice

350 x 200  cm

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Sedací soupravy
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 11180,-

Další Sedací soupravy