1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Bavlněné prostěradlo STANDARD černé 220x240 cm

Bavlněné prostěradlo STANDARD černé 220x240 cm

Bavlněné prostěradlo

Klasické a stále vyhledávané bavlněné prostěradlo je 100% přírodní a šetrné k pokožce. Oblíbené je pro svou lehkost, prodyšnost a snadnou údržbu. Vlákna při správné péči vydrží dlouho jako nová, jedinou nevýhodou je nutnost žehlení. Ideální volba do školek, hotelů a různých typů ubytovacích zařízení.

  • Materiál: 100% bavlna
  • Gramáž materiálu: 135 g/m2
Rozměr prostěradla 220 x 240 cm

Bavlněné plachty 220 x 240 cm jsou vhodná do ubytovacích zařízení všeho druhu, ale i do každé domácnosti. Pokud dáváte přednost velké posteli a matraci, tak právě prostěradla určená na dvoulůžka jsou tou správnou volbou.

Gramáž 135 g/m2

Standardní gramáž 135 g/m2 jsou klasická plátna, která jsou oblíbená pro svoji prodyšnost, savost a snadnou výměnu v mnoha typech ubytovacích zařízeních.

Barva prostěradlaČerná

Elegantní černé prostěradlo nemusí působit nudně nebo depresivně. Zkuste kombinaci s pastelovými barvami, ložnici proměníte k nepoznání. Trendy spojení s krémovou nebo fialovou působí neotřele a svěže.

NapínáníProstěradlo není napínací

Dáváte přednost klasice? Pořiďte si tradiční plachtu. Prostěradla typu plachta se nenapínají a jsou oblíbená nejen v domácnostech, ale hlavně v hotelech nebo zdravotnických zařízeních. Výměna je rychlá a snadná, během okamžiku máte čistě povlečeno.

Prostěradlo bez gumy

Klasická povlečení bez gumy se těší stále velké oblibě. Své místo má v nejrůznějších typech ubytovacího zařízení, ve školkách nebo domovech pro seniory. Plátno snadno a rychle vyměníte. Bavlna zaručí komfortní spánek po celou noc a péče o ní je nenáročná.

Na kolik stupňů prostěradlo prát?

Ložní prádlo z bavlny stačí prát i na 60 °C, teplota spolehlivě zničí roztoče a zbaví nás nečistot. Upravenou bavlnu do podoby krepu, froté nebo jersey je možné prát také při 60 °C. Vyšší teplotu ocení hlavně u více znečištěného prádla.

  • Doporučená teplota praní: 60 °C
Jak často prostěradlo prát?

V posteli strávíme až třetinu života. Praní ložního prádla by tedy mělo být pravidelné. Obecné doporučení je 1x za 14 dní. V teplých měsících, u lidí s vyšší potivostí nebo nemocných se doporučuje interval zkrátit na 1x za týden.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení tohoto povlečení obsahuje:
  •  1 ks prostěradla 220 x 240 cm

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Ložní povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu Výprodej Povlečení 239,-

barva: oranžová
český výrobek: ano
doporučená teplota praní: 60°c
gramáž: 135 g/m2
hotelová kvalita: ano
materiál: 100% bavlna
napínací: ne
optimální výška matrace: 20 cm
rozměr: 140 x 240 cm (jednolůžko)
s gumou: ne
typ: na jednolůžko

Další Ložní povlečení