1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Rustikální
  5. Jídelní stůl Revada

Jídelní stůl Revada

Jídelní stůl Revada je výjimečný svým masivním a rustikálním vzhledem, inspirovaným tradicí. Jeho působivý dekor dub Lefkas tmavý dokonale napodobuje pravý masiv. A přestože stůl vypadá velmi robustně, je vyroben z kvalitního lamina s odolnou ABS hranou. Tento materiál je vysoce odolný proti mechanickému poškození i vlhkosti, což z něj činí ideální stůl pro každodenní použití.

Tento jídelní stůl je schopen snášet nárazy příboru a drobné nehody, jako je rozlitý nápoj, což ho činí velmi praktickým pro každodenní život.

Pokud máte obývací pokoj spojený s jídelnou a preferujete stylově jednotný interiér, doporučujeme vám pořídit tento stůl společně s ostatními komponenty jako součást obývací sestavy Revada. Navíc, můžete zakoupit také lavici Revada ve stejném designu, kterou najdete v naší nabídce.

Rozměry stolu jsou 160 cm (šířka) x 77 cm (výška) x 90 cm (hloubka), což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné stolování. Jídelní stůl Revada je ideální volbou pro ty, kdo hledají kvalitní, robustní a praktický stůl, který se snadno udržuje a je odolný vůči běžnému opotřebení. 

Styl: Rustikální
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4396,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-revada/
barevné provedení: dub lefkas tmavý
hloubka: 90 cm
kolekce: revada
šířka: 160 cm
styl: rustikální
výška: 77 cm

Další Jídelní stoly a sety