1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Postele
  4. Rustikální
  5. Skandinávské
  6. Provence
  7. Ložnice Royal

Ložnice Royal

Dámy a pánové, představujeme vám Ložnici Royal, která představuje vrchol luxusu a pohodlí. Tato sestava je navržena tak, aby splnila všechny vaše očekávání od ideální ložnice.

Ložnice Royal je tvořena nábytkem v anglickém stylu, což z ní dělá skutečný klenot vašeho domova. Elegantní šatní skříň se zrcadlem nabízí dostatek místa pro vaše oblečení a doplňky, zatímco dvě noční stolky poskytují ideální místo pro vše potřebné v dosahu ruky. V srdci sestavy stojí manželská postel, která je dodávána včetně roštu. Matraci si můžete vybrat z naší široké nabídky, abyste měli jistotu, že vám bude poskytovat nejlepší možnou oporu pro kvalitní spánek.

Ložnice Royal obsahuje (vxšxh): šatní skříň se zrcadlem S3D: 197x157x60 cm, manželskou postel L1: 74x171x212 (plocha na spaní 160x200 ) a 2 noční stolky SN: 50x57x44,5 cm.

Co se týče materiálu, korpus nábytku je vyroben z LTD lamina, což je zárukou dlouhé životnosti. Ozdobné lišty dodávají nábytku jemnou eleganci, zatímco barevné provedení v kombinaci bílé sosny skandinávské a divokého dubu působí svěže a moderně.

Pět důvodů, proč si pořídit ložnici Royal:
1. Luxusní design: Ložnice Royal vás okouzlí svým elegantním anglickým stylem, který dodá vaší ložnici královský vzhled.
2. Kvalitní materiály: Nábytek je vyroben z kvalitního LTD lamina, což zajišťuje jeho dlouhou životnost.
3. Kompletní sestava: Součástí sestavy je šatní skříň, manželská postel a dva noční stolky, takže máte vše potřebné pro pohodlnou a praktickou ložnici.
4. Personalizace: Postel je dodávána bez matrace, takže si můžete vybrat tu, která vám bude nejvíce vyhovovat.
5. Unikátní barevné provedení: Kombinace bílé sosny skandinávské a divokého dubu dodá vaší ložnici svěží a moderní vzhled.

 

 

Styl: Provence,Skandinávské,Rustikální
Kategorie: Postele
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 16998,-

Do obchodu 96design.cz 23374,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-royal/
barevné provedení: bílá sosna skandinávská / dub divoký
doporučené dovybavení: matrace 160 x 200 cm
kolekce: royal
materiál: ltd, lamino
matrace: ne
plocha na spaní: 160 x 200 cm
rošt: ano
rozměry: individuální
styl: rustikální
úchyt: kov

Další Postele