1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Moderní
  5. Dětský pokoj Mati
Dětský pokoj Mati - Nábytek Natali s.r.o.

Dětský pokoj Mati

Dětský pokoj Mati představuje ideální řešení pro moderně zařízené dětské pokoje. Tato sestava nábytku vyniká svým moderním vzhledem a barevným provedením sosna andersen/congo, které dodává jeho jedinečný charakter.

Nábytek z kolekce Mati je navržen s otevíráním šuplíků a dvířek bez úchytek, což zajišťuje snadné a pohodlné otevírání. Všechny kusy nábytku jsou postaveny na nízkých soklech pro stabilitu a bezpečnost.

Rozměry jednotlivých kusů nábytku umožňují snadné umístění nábytku do různých prostorů. Komoda K1D: výška: 75 cm, šířka: 115 cm, hloubka: 44 cm. Psací stůl B1: výška: 75 cm, šířka: 120 cm, hloubka: 60 cm. Police W1: výška: 33 cm, šířka: 120 cm, hloubka: 22 cm. Regál R4S: výška: 128 cm, šířka: 97 cm, hloubka: 44 cm. Regál R2S: výška: 197 cm, šířka: 49,5 cm, hloubka: 44 cm. Skříň S1D: výška: 197 cm, šířka: 49,5 cm, hloubka: 44 cm. Rohová šatní skříň N2D: výška: 197 cm, šířka: 108 cm, hloubka: 108 cm.

Dětský pokoj Mati je ideální volbou pro ty, kdo hledají moderní, praktický a stylový nábytek pro dětský pokoj. Tato sestava nábytku nejenže poskytne dostatek úložného prostoru, ale také vytvoří útulné a pohodlné prostředí pro vaše děti.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Dětský nábytek

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-mati/
barevné provedení: sosna andersen/congo
kolekce: mati
materiál: ltd, lamino
styl: moderní
úchyt: ne

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Dětský nábytek
Produk byl v nabídce e-shopu: Nábytek Natali s.r.o.

Další Dětský nábytek