1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Obývací stěny
  4. Skandinávské
  5. Moderní
  6. Obývací stěna Enter

Obývací stěna Enter

Obývací stěna Enter - Luxusní pohodlí a styl Inovativně řešená obývací stěna Enter přináší mimořádnou funkcionalitu a estetickou atraktivitu do vašeho obývacího pokoje. Je navržena s ohledem na moderní životní styl a potřeby, tak aby vám poskytovala maximální pohodlí, aniž byste museli obětovat svůj vkus a styl.

Tato stěna je vyráběná z vysoce kvalitního dubu truflového v provedení šedý dub sonoma, který dodává interiéru teplý a přírodní vzhled. Tvůrci stěny Enter dbali na každý detail a výsledkem je skvěle navržený produkt, který je odolný vůči opotřebení a snadno se udržuje.

Komplet stěny Enter zahrnuje vitrínu, TV stolek, šatní skříň a závěsnou skříňku, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. S rozměry celkové sestavy 290cm x 202cm x 60cm (šířka x výška x hloubka) tento kus nábytku skvěle zapadne do různých místností a jejich konfigurací.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit tuto moderní a efektivní obývací stěnu, která dokáže proměnit váš obývací pokoj v útulné místo pro odpočinek, zábavu a relaxaci.

Styl: Moderní,Skandinávské
Kategorie: Obývací stěny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 11704,-

#barva filtr: dekor dřeva
barevné provedení: dub truflový
hloubka: 60 cm
materiál: mdf, lamino
šířka: 290 cm
sklo: ano
úložný prostor: ano
výška: 202 cm

Další Obývací stěny