Pečící forma Dr.Oetker Forma na bábovku SMALT 22cm: Bábovku nemusíte péct jen ve sladké verzi, zkuste i slanou bábovku, či dokonce aspikovou. Stěny formy Dr. Oetker jsou z kvalitního smaltu, na který se nepřichytává těsto, jsou dokonale odolné proti kyselosti i proti poškrábání, formu tak můžete naplno využít. Materiál nádoby při pečení rozvádí rovnoměrně teplo, takže se bábovka propéká všude stejně. Bábovkovou formu můžete mýt i v myčce nádobí. Klíčové vlastnosti formy na bábovku Dr. OetkerPrůměr bábovkové formy je 22 cmForma Dr. Oetker má kvalitní nepřilnavý smaltový povrchStěny formy jsou odolné proti poškrábání i proti kyselostiForma je vhodná až do teploty 400 °CPo upečení bábovky ji můžete mýt v myčce nádobí