Grilování obecně nemá pověst nejzdravějšího způsobu přípravy jídla. Bohužel zaslouženě! Zejména hořením odkapávajících šťáv (živočišných a rostlinných tuků) vznikají nebezpečné látky které kromě rušivé chuti také neprospějí vašemu zdraví. Grily Outdoorchef toto ošéfovaly – tuk nikdy nepřijde do kontaktu s plamenem a je odváděn pryč. Vaše jídlo se tak připraví dietně a zdravě - bez spálené chuti, bez zbytečného tuku navíc a bez nebezpečných látek. Technologie, která se stará o to, aby grilování mohlo být zdravé, se jmenuje Funnel™. Máme ji patentovanou, takže asi chápete, že konkurence by nás vzteky nejraději ugrilovala. Tuk a šťávy se nesetkají s plamenem. Při grilování není třeba používat žádné tuky. A ty obsažené v masu se mají volnou cestu pryč, aniž by se setkaly s plameny. zdroj: www.outdoorchef.cz
Mohlo by se vám také líbit:
Návrhy vestavenych nabytku 2
O Ionic-CARE
083.jpg
074.jpg
Fuso.jpg
Iveca.jpg
039.jpg
STYLOVÁ KOLÁŽ 2
Umění dřeva - DŘEVOSTAVBY
DS_250x250px.jpg
082.jpg
SV_EB.jpg