1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Jídelní stoly a sety
  4. Jídelní stůl BERGEN dub + 6 židlí BERGEN šedý samet
Jídelní stůl BERGEN dub + 6 židlí BERGEN šedý samet - Nábytek Natali s.r.o.

Jídelní stůl BERGEN dub + 6 židlí BERGEN šedý samet

Představujeme vám náš exkluzivní jídelní set BERGEN, který kombinuje moderní design s klasickými prvky pro vytvoření dokonale útulného a elegantního jídelního prostoru. Tento set skládající se z jídelního stolu BERGEN 4090 a šesti židlí BERGEN 4091 je ideální volbou pro každého, kdo si chce vytvořit luxusní a moderní jídelní prostor.

Jídelní stůl BERGEN 4090 je vyroben s důrazem na detail a kvalitu. Stůl je postaven na kovové konstrukci v černém provedení, která kontrastuje s MDF deskou v provedení dubu Wotan, což vytváří vizuálně přitažlivý kontrast. S rozměry 140 × 80 × 75 cm je tento stůl dostatečně velký pro pohodlné posezení až šesti osob, což ho činí ideálním pro rodinné večeře nebo večírky.

Šest jídelních židlí BERGEN 4091 doplňuje tento stůl a vytváří harmonický celkový vzhled. Židle mají sametový potah v elegantní šedé barvě, který je doplněn černou kovovou konstrukcí. S výškou sedu 51 cm a rozměry 56 × 44 × 86 cm, tyto židle nabízí maximální pohodlí při jídle nebo při trávení času s rodinou a přáteli.

Naše jídelní sada BERGEN je tedy nejen stylovým a moderním doplňkem vašeho jídelního prostoru, ale také praktickým a funkčním řešením. Experimentujte s kombinací moderního a klasického designu a objednejte si tento jídelní set ještě dnes.

Styl:
Kategorie: Jídelní stoly a sety
Dodání: skladem

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 11390,-

Další Jídelní stoly a sety