1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Komody
  4. Moderní
  5. Komoda SALSA Zvolte barevné provedení: Bílá / dub Artisan
Komoda SALSA Zvolte barevné provedení: Bílá / dub Artisan - Nábytek Natali s.r.o.

Komoda SALSA Zvolte barevné provedení: Bílá / dub Artisan

Objevte eleganci a praktičnost komody SALSA, která se stane nepostradatelným doplňkem vašeho obývacího pokoje či ložnice. S kompaktními rozměry 1404 x 800 x 402 mm (š x v x h) poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby, aniž by zabírala příliš místa. Komoda je vyrobena z kvalitní 15 mm laminované desky v atraktivním dekoru dub lefkas což zajišťuje její odolnost a dlouhou životnost.

Přední strana komody je obohacena černě potištěným sklem, které dodává nábytku sofistikovaný a moderní vzhled. Melaminové hrany zajišťují ochranu proti opotřebení, zatímco černé plastové rukojeti o délce 128 mm nabízejí snadný přístup k úložným prostorům. Korpus komody je vyroben z materiálu matera s melaminovým lemováním, což podtrhuje celkový design a odolnost nábytku.

Zadní deska z černé HDF desky dokonale doplňuje celkový vzhled komody a zajišťuje její stabilitu. Komoda SALSA je dodávána ve dvou baleních, což usnadňuje její přepravu a montáž. Investujte do nábytku, který kombinuje estetiku s funkčností a přetvořte svůj interiér v moderní a stylové prostředí. Objednejte ještě dnes a pozvedněte úroveň svého domova.

Styl: Moderní
Kategorie: Komody
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3382,-

#barva filtr: dekor dřeva
hloubka: 41
materiál: lamino
šířka: 141
výška: 80
zvolte barevné provedení: bílá / dub artisan

Další Komody