1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Konferenční stolky
  4. Atmosphera Kulatý kávový stolek špulka COLVA, ? 70 cm
Atmosphera Kulatý kávový stolek špulka COLVA, ? 70 cm - EDAXO.CZ s.r.o.

Atmosphera Kulatý kávový stolek špulka COLVA, ? 70 cm

Konferenční stolek béžový, ve tvaru cívky, 70 x 40 cm.

  • Stylový doplněk do obývacího pokoje: Stolek o průměru 70 cm bude ideálním doplňkem do Vašeho obývacího pokoje. Jeho unikátní design ve tvaru cívky přitáhne pozornost každého hosta, dodávajíc interiéru styl a originalitu.
  • Stabilní konstrukce: Stolek má pevnou základnu a desku vyrobenou z MDF, což zajišťuje jeho stabilitu a odolnost. Můžete na něj bez obav umístit nápoje, svíčky a další předměty, aniž byste se museli obávat převrácení.
  • Originální vzhled: Béžová barva stolku mu dodává eleganci a skvěle se hodí k různým interiérovým stylům. Jeho jedinečný tvar ve tvaru cívky přitahuje pozornost a dodává interiéru výjimečný charakter.
  • Praktické rozměry: Stolek má výšku 40 cm, což z něj činí ideální volbu pro použití u pohovky nebo křesla. Jeho průměr je 70 cm, což poskytuje dostatečnou plochu pro umístění nápojů, knih nebo dekorací.
  • Snadná údržba: Konferenční stolek je snadný na údržbu. Můžete jej otřít vlhkým hadříkem, aby se odstranily případné nečistoty, což umožňuje udržet jeho svěží vzhled po delší dobu.

Styl:
Kategorie: Konferenční stolky
Dodání: skladem

Do obchodu EDAXO.CZ s.r.o. 3499,-

dominantní barva: hnědá
dominantní materiál: mdf
průměr (cm): 70
šírka (cm):: 70
výrobce: atmosphera
výška (cm): 40

Další Konferenční stolky