1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Zrcadla
  4. Klasická
  5. Home Styling Collection Kulaté zrcadlo, hnědý rám
Home Styling Collection Kulaté zrcadlo, hnědý rám - EDAXO.CZ s.r.o.

Home Styling Collection Kulaté zrcadlo, hnědý rám

Kulaté zrcadlo s rámem z MDF imitujícího dřevo - jednoduchost a elegance v jednom

  • Závěsné zrcadlo ve tvaru kruhu: Zrcadlo s hnědým rámem připomíná klasická zrcadla z kapitánské kajuty. Jeho jednoduchý, ale efektní design z něj činí výjimečný dekorativní prvek ve vašem interiéru.
  • Odolný rám z MDF: Rám zrcadla je vyroben z MDF, materiálu, který spojuje odolnost s elegancí. Díky tomu je dekorace odolná proti poškození a zachovává si svůj krásný vzhled po dlouhou dobu.
  • Praktická velikost: Zrcadlo je dostupné ve třech univerzálních velikostech, což jej činí ideálním pro umístění na různá místa ve vašem domě. Můžete jej zavěsit v předsíni, ložnici nebo obývacím pokoji, aby přidalo prostor a světlo. Průměr samotné zrcadlové plochy je 32 cm.
  • Rám z odolné desky MDF: Volbou MDF místo dřeva získáte zrcadlo, které je odolné proti vlhkosti a změnám teploty. To je skvělé řešení, pokud plánujete umístit zrcadlo do koupelny. Rám je přesně řezaný a hladký.
  • Snadné zavěšení: Zrcadlo je vybaveno vhodnými úchyty pro zavěšení, což činí montáž jednoduchou a rychlou. Bez problémů přidáte tento elegantní prvek do svého interiéru.

Toto zrcadlo je kombinací jednoduchosti a elegance, která dokonale doplní každý interiér. Využijte jej k přidání prostoru a světla ve vašem domě.

Styl: Klasická
Kategorie: Zrcadla
Dodání: skladem

Do obchodu EDAXO.CZ s.r.o. 269,-

dominantní barva: hnědá
dominantní materiál: mdf
głębokość (cm): 0,8
průměr (cm): 30
průměr zrcadla (cm): 30
výrobce: home styling collection
způsob balení: nevyžaduje montáž

Další Zrcadla