1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Douceur d\'intérieur Mušelínová sada povlečení ANGELIA, 240 x 220 cm
Douceur d\'intérieur Mušelínová sada povlečení ANGELIA, 240 x 220 cm - EDAXO.CZ s.r.o.

Douceur d\'intérieur Mušelínová sada povlečení ANGELIA, 240 x 220 cm

Sada mušelínového povlečení v různých barvách, bavlna, přikrývka a dvě polštáře, ANGELIA

  • Příjemný pro pokožku materiál: Sada mušelínového povlečení ANGELIA je vyrobena z bavlny, co zaručuje měkkost, odolnost a pohodlí při používání. Materiál je příjemný na dotek a zajišťuje skvělý spánek.
  • Rozměry pro velkou postel: Sada obsahuje povlečení na přikrývku o rozměrech 240 x 220 cm a dvě povlaky na polštáře 63 x 63 cm, což zajišťuje ideální pasování na většinu postelí. Poskytuje pohodlný spánek a volnost pohybů během spánku.
  • Snadná údržba: Povlečení lze prát v pračce, což usnadňuje udržování čistoty a svěžesti. Materiál si uchovává své vlastnosti i po mnoha praních, zůstává měkký a příjemný na dotek.
  • Vynikající dárek pro blízké: Sada mušelínového povlečení ANGELIA je také skvělým nápadem na dárek pro blízké. Zajistí jim pohodlný spánek a přidá šarm do jejich ložnice.
  • Paleta barev pro každého: Povlečení ANGELIA nabízí široký výběr barev, dostupné v sedmi barevných variantách, od jemných pastelů po intenzivní odstíny, každý si najde ideální barvu pro sebe, což umožňuje individuální přizpůsobení k výzdobě ložnice a osobním preferencím.

Styl:
Kategorie: Ložní povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu EDAXO.CZ s.r.o. 1199,-

barva: khaki
certifikát: oeko-tex
délka (cm):: 240
dominantní barva: zelená
dominantní materiál: bavlna
materiál: 100% bavlna
šírka (cm):: 220
výška (cm): 0,1
způsob balení: nevyžaduje montáž

Další Ložní povlečení