1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Háčky, věšáky, držáčky, úchytky, poličky do koupelny
  4. Zeller Věšák na ručníky na dveře, 24 x 10 cm
Zeller Věšák na ručníky na dveře, 24 x 10 cm - EDAXO.CZ s.r.o.

Zeller Věšák na ručníky na dveře, 24 x 10 cm

Věšák na kuchyňské utěrky - praktický a úsporný, vyrobený z odolného kovu

  • Praktický a úsporný: Věšák na utěrky k zavěšení na dveře o rozměrech 24 x 10 cm je ideálním řešením pro ty, kteří si cení pořádku a funkčnosti. Díky němu získáte další místo pro uložení utěrek, aniž byste zabírali cenný prostor na pracovní desce nebo ve skříňkách.
  • Vyrobený z kovu: Produkt je vyroben z odolného kovu, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Šedá barva mu dodává univerzálnost, díky čemuž bude věšák ladit s většinou kuchyňských aranžmá.
  • Snadná montáž: Věšák je snadno připevnitelný na dveře skříňky - nevyžaduje vrtání ani složité nástroje. To z něj činí mimořádně praktický a snadno použitelný produkt.
  • Místo na kuchyňské utěrky: Věšák má speciální místo pro zavěšení kuchyňských utěrek. Díky tomu budou vždy po ruce, aniž by zabíraly místo na pracovní desce.
  • Dostupné další produkty ve stejném stylu: Pokud se vám líbí styl tohoto věšáku, máme pro vás dobrou zprávu. V naší nabídce jsou k dispozici i další kuchyňské produkty ve stejném stylu. Díky tomu můžete vytvořit jednotnou a harmonickou aranžaci vaší kuchyně.

Styl:
Kategorie: Háčky, věšáky, držáčky, úchytky, poličky do koupelny
Dodání: skladem

Do obchodu EDAXO.CZ s.r.o. 189,-

délka (cm):: 24
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: kov
šírka (cm):: 10
výrobce: zeller
výška (cm): 5,5
způsob balení: již smontovaný

Další Háčky, věšáky, držáčky, úchytky, poličky do koupelny