1. InHaus.cz
  2. Osvětlení
  3. Zahradní osvětlení
  4. Minimalistické
  5. ProGarden Solární lampa, do země, 39 cm
ProGarden Solární lampa, do země, 39 cm - EDAXO.CZ s.r.o.

ProGarden Solární lampa, do země, 39 cm

Solární lucerna pro umístění v zemi- osvětlení vaší zahrady pomocí sluneční energie

  • Efektivní osvětlení solární energií: Lampa solární ProGarden je skvělým řešením pro osvětlení zahrady bez nutnosti připojení k elektrické síti. Díky vestavěné baterii 3,7V 18650 1200MAH a polykrystalickému solárnímu článku poskytuje jasné světlo o síle 30 lumenů, využívající zelenou energii.
  • Stylový doplněk do zahrady: Tato dekorativní stojací solární lampa dodává kouzlo každé zahradě. Její černé provedení a minimalistický design se skvěle hodí do prostředí, vytvářejíce příjemnou atmosféru i po setmění.
  • Odporná na povětrnostní vlivy: Vyrobená z odolného materiálu PP a vybavená zasunovacím kolíkem, solární lampa odolává působení povětrnostních vlivů. Díky tomu si můžete užívat její krásy po mnoho sezón.
  • Jednoduchá montáž a obsluha: Zasunovací kolík usnadňuje instalaci lampy do země a vestavěný vypínač on/off poskytuje kontrolu nad jejím provozem. Jednoduché řešení, které nevyžaduje žádné složité úkony ani kabeláž.
  • Kouzlo slunečního světla za soumraku: Po celodenním nabíjení na slunci se solární lampa automaticky rozsvítí po setmění, vytvářejíc magickou atmosféru kolem vaší zahrady nebo cesty. Nejen praktický zdroj světla, ale také dekorativní prvek, který zdůrazňuje krásu okolí.

Styl: Minimalistické
Kategorie: Zahradní osvětlení
Dodání: skladem

Do obchodu EDAXO.CZ s.r.o. 299,-

další vlastnosti: led
délka (cm):: 15
dominantní barva: černá
dominantní materiál: kov
elektroreport: 3
síla: 3,7 w
šírka (cm):: 11
světelný tok: 30 lm
teplota barvy: studená bílá
určení: vnější
výška (cm): 33
způsob balení: částečně smontovaný

Další Zahradní osvětlení