1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Postele
  4. Minimalistické
  5. Moderní
  6. IDZ Postel MARSYLIA 160x200 cm 31, Dub Artisan
IDZ Postel MARSYLIA 160x200 cm 31, Dub Artisan - Luceda.cz

IDZ Postel MARSYLIA 160x200 cm 31, Dub Artisan

Postel s moderním designem v atraktivních barevných odstínech, která dokonale zapadne do každého interiéru od výrobce s 35letou zkušeností na trhu.
 
Postel s čalouněným čelem postele v módních barvách, solidní zpracování a komfort spánku jsou další výhodou. Moderní kousek, který se perfektně hodí ke zbytku nábytku z této kolekce.

Tento nábytek není jen praktickým úložným prostorem, ale také stylovým doplňkem pro Váš interiér. Tento nábytek spojuje nejen moderní design, ale i jedinečné prvky přírodních materiálů s minimalistickým stylem, čímž vytváří harmonický celek, který okouzlí každý prostor. Navíc díky dlouholetým zkušenostem našeho výrobce můžete mít jistotu, že je tento nábytek vyroben s důrazem na kvalitu a funkčnost, která vyhoví všem Vašim potřebám.



Nadpis: Název produktZZÁKLADNÍ INFORMACE
  • vyroben z kvalitní laminované desky 
  • tloušťka laminované desky činí 16 mm
  • nábytek je zakončen odolnou ABS dýhou
  • postel má úložný prostor na lůžkoviny
  • nábytek je dodáván v demontovaném stavu, zabalený v původním obalu
  • součástí nábytku je veškeré kování potřebné k sestavení nábytku
  • sestavení je snadné díky přiloženému návodu, který je součástí balení
ZÁKLADNÍ INFORMACE ROZMĚRY NÁBYTKU Šírka 169 cm Výška 90 cm Hloubka 207 cm Vyrobeno z vysoce kvalitní laminované desky, zajišťující nejen pohodlí, ale také odolnost. Čalouněná opěrka hlavy Postel s úložným prostorem Nábytek Marsylia v interiéru DEKOR NÁBYTKU - DUB ARTISAN

* Zobrazení barev na Vašem monitoru se může lišit od skutečnosti. Fotografie produktu jsou pouze ilustrační.

K této posteli doporučujeme zakoupit matraci o rozměrech 160 x 200 cm. Při objednávce postele máte možnost jednoduše vybrat matraci v příplatkovém parametru.

Matrace RELAX 160 x 200 cm Matrace je vyrobena z kvalitní PUR pěny o výšce 10 cm. Pro detailnější informace o matraci, prosím, klikněte na odkaz níže. Matrace VITALITY 160 x 200 cm Matrace je vyrobena z kvalitní PUR pěny o výšce 13 cm. Pro detailnější informace o matraci, prosím, klikněte na odkaz níže. Matrace MEDICAL 160 x 200 cm Matrace je vyrobena z kvalitní PUR pěny o výšce 16 cm. Pro detailnější informace o matraci, prosím, klikněte na odkaz níže. Matrace SUPERFLEX 160 x 200 cm Zónová matrace je vyrobena z kvalitní PUR pěny a vysoce elastické HR pěny o výšce 15 cm. Pro detailnější informace o matraci, prosím, klikněte na odkaz níže. DOPORUČENÁ MATRACE - 160 x 200 CM

Výběr vhodné matrace závisí na individuálních potřebách a preferencích každé osoby. Do postele o rozměru 160 x 200 cm volíme o stejné velikostiPro matraci o velikosti 160 x 200 cm existují některé obecné doporučení.

Důležitým faktorem je tvrdost matrace, která by měla být přizpůsobena váze a preferencím spící osoby. Pro ty, kteří preferují měkčí povrch, jsou vhodné matrace s nižší tvrdostí (H2-H3), zatímco pro ty, kteří preferují tvrdší povrch, jsou vhodné matrace s vyšší tvrdostí (H4).

Dalším faktorem je typ matrace. Nejčastější typy jsou pružinové matrace, pěnové matrace a latexové matrace

  • jsou cenově dostupné a poskytují dobrý odvod tepla, ale mohou být hlučné a mají kratší životnost.
  • jsou oblíbené pro svou vyšší pružnost a možnost přizpůsobení se tvaru těla, ale mohou být méně prodyšné.
  • jsou hypoalergenní a nabízejí dobrou podporu, ale jsou obvykle dražší.

Kvalitní matrace by měla také poskytovat dostatečnou oporu páteři a snižovat tlak na klouby a svaly. K posteli je možné zakoupit matraci z naší rozsáhlé .

MONTÁŽ POSTELE

Věříme, že složit postel zvládne každý sám. Jednotlivé díly postele jsou balené v kartonech, včetně šroubů, klíče pro montáž a příslušenství. Součástí balení je samozřejmě také návod k sestavení postele. 

Nadpis: Název produktuBALENÍ OBSAHUJE 
  • 1x zadní čelo u hlavy
  • 1x přední čelo u nohou
  • 2x bočnice
  • úložný prostor
  • spojovací materiál
  • návod k sestavení postele


    * Produktové fotografie jsou pouze ilustrační. Výsledné barvy produktu se mohou lišit z důvodu používání různých typů monitorů.

Styl: Moderní,Minimalistické
Kategorie: Postele
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Luceda.cz 9749,-

celková hloubka: 209 cm
celková šířka: 169 cm
celková výška: 90 cm
dekor: dub artisan
matrace: bez matrace
úložný prostor: ano

Další Postele