1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Matrace
  4. Středně tvrdá/měkká pěnová oboustranná matrace 80x200 cm Herbal visco – Materasso
Středně tvrdá/měkká pěnová oboustranná matrace 80x200 cm Herbal visco – Materasso - Bonami.cz

Středně tvrdá/měkká pěnová oboustranná matrace 80x200 cm Herbal visco – Materasso

Matrace Herbal visco je tvořena třemi různými výplněmi:

  • Studená pěna Nightfly je vyrobena z vysoce komfortního materiálu odolného vůči deformaci, a to pomocí vodní vypěňovací metody. Jde o ekologičtější výrobní proces ve srovnání se standardní metodou vypěňování. Vzhledem k nadstandardní bodové elasticitě dlouhodobě zajišťuje optimální oporu páteře.
  • Inovativní paměťová pěna Visco Wind je jednou z výplní typu \"Open Cell memory foam\" charakteristické vysokým komfortem a otevřenou buněčnou strukturou zajišťující skvělou vzdušnost pro snížení pocení během spánku a zlepšení termoregulačních a antialergických vlastností jádra matrace.
  • Studená pěna Herbal je obohacená o výtažky z květů heřmánku, které kromě příjemné bylinkové vůně působí protizánětlivým a uklidňujícím způsobem. Vzhledem k antiseptickým a antibiotickým vlastnostem je eliminován vznik biotických infekcí vznikající v důsledku působení bakterií a hub.
Doplňuje ji potah Lavender s výtažkem z levandule, která účinně odpuzuje hmyz, a to včetně molů, a vzhledem k charakteristické vůni poskytuje aromaterapii s mnoha pozitivními účinky na tělo i duši. Pomáhá zejména při bolestech hlavy, migrénách, nervovém napětí či nespavosti. Potah lze kdykoliv vyprat při teplotě do 60 °C.

Styl:
Kategorie: Matrace
Dodání: skladem

Do obchodu Bonami.cz 12799,-

Další Matrace