1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Matrace
  4. Středně tvrdá pěnová matrace 90x200 cm Blue magic – Materasso
Středně tvrdá pěnová matrace 90x200 cm Blue magic – Materasso - Bonami.cz

Středně tvrdá pěnová matrace 90x200 cm Blue magic – Materasso

Matrace Blue magic je tvořena třemi různými výplněmi:

  • Studená pěna Oxygen má díky speciální metodě vypěňování otevřenou strukturu buněk zajišťující eliminaci hromadění vlhkosti a škodlivých látek v jádru matrace. Suché klima je pak zárukou pro vysokou hygieničnost a skvělé termoregulační vlastnosti. O elasticitu a komfort se pak postarají přidaná aditiva.
  • Studená pěna Nightfly je vyrobena z vysoce komfortního materiálu odolného vůči deformaci, a to pomocí vodní vypěňovací metody. Jde o ekologičtější výrobní proces ve srovnání se standardní metodou vypěňování. Vzhledem k nadstandardní bodové elasticitě dlouhodobě zajišťuje optimální oporu páteře.
  • Polyuretanová pěna Lavender okouzlí díky impregnaci levandulovým olejem, který má zklidňující účinky a přirozeně tak působí proti nespavosti, nervozitě i závratím. Na lidský organismus však působí i řadou dalších pozitivních účinků - usnadňuje usínání a díky zkvalitnění a prohloubení spánku přispívá k celkové harmonizaci a regeneraci organismu.
Doplňuje ji potah s výtažkem z lanolinu. Jde o přírodní látku získanou z ovčí vlny, jejíž historie sahá až do dávné minulosti, kdy ji lidé začali poprvé používat. Je známá pro své hydratační účinky a poskytuje tak zvýšený komfort při spánku. Tkanině propůjčuje měkkost a přirozené zvhlčující schopnosti.

Styl:
Kategorie: Matrace
Dodání: skladem

Do obchodu Bonami.cz 10399,-

Další Matrace