1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Matrace
  4. Středně tvrdá/měkká pěnová oboustranná matrace 80x200 cm BIOGREEN stretch T3 – Materasso
Středně tvrdá/měkká pěnová oboustranná matrace 80x200 cm BIOGREEN stretch  T3  – Materasso - Bonami.cz

Středně tvrdá/měkká pěnová oboustranná matrace 80x200 cm BIOGREEN stretch T3 – Materasso

Matrace BIOGREEN stretch je tvořena třemi různými výplněmi:

  • Studená pěna Oxygen má díky speciální metodě vypěňování otevřenou strukturu buněk zajišťující eliminaci hromadění vlhkosti a škodlivých látek v jádru matrace. Suché klima je pak zárukou pro vysokou hygieničnost a skvělé termoregulační vlastnosti. O elasticitu a komfort se pak postarají přidaná aditiva.
  • Výplň Biogreen je navržena s ohledem na využití těch nejmodernějších technologií a šetrnosti k přírodě. Obsahuje ricinový olej i výtažek z rostliny aloe vera, která vzhledem k eliminaci roztočů a bakterií přirozeně zvyšuje hygieničnost matrace.
  • Eliocell, neboli PUR pěna, je jedním ze základních materiálů používaných při výrobě matrací. Je měkká, lehká a zároveň se dokáže dobře přizpůsobit individuálním proporcím těla.
Doplňuje ji potah tvořený látkou Thermobalance prošitou polyesterovým vláknem (300 g/m2). Vzhledem ke schopnosti hřát na jedné a chladit na druhé straně je ideální zejména pro partnerské matrace. O termoregulaci během spánku se postarají vlákna Customood, která vytvářejí v potahu otevřenou a prodyšnou či naopak uzavřenou a neprodyšnou vazbu.

Styl:
Kategorie: Matrace
Dodání: skladem

Do obchodu Bonami.cz 11999,-

Další Matrace