1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Skandinávské
  5. Moderní
  6. Komplet kuchyň Sole 260, Bílý alpský, Dub Arlington

Komplet kuchyň Sole 260, Bílý alpský, Dub Arlington

1. Flexibilita: Tato kuchyně je modulární, což znamená, že se může snadno přizpůsobit dispozici vaší místnosti. Už žádné starosti s nesprávnými rozměry nebo nevhodným umístěním – s tímto kuchyňským modulem můžete doslova vybudovat kuchyň svých snů.

2. Úložný prostor: K dispozici je velké množství horních i spodních skříněk a šuplíků, které poskytují dostatek místa pro uložení vašeho nádobí, příborů a dalších kuchyňských doplňků.

3. Praktické detaily: Tento kuchyňský set obsahuje LED osvětlení, zásuvky se systémem tichého dovírání, příborovou vložku a mnoho dalších praktických prvků, které vám usnadní vaše každodenní vaření.

4. Moderní design: S jemnou kombinací alpské bílé a dubu Arlington, tato kuchyň přináší do vašeho domova skandinávský a minimalistický styl. Integrovaná madla v barvě předního panelu dodávají celku jednotný vzhled.

5. Kvalitní materiál: Tento kuchyňský set je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a spolehlivost. Pracovní deska v odstínu zlatý dub je nejen krásná, ale také odolná a snadno se udržuje.

Sada obsahuje skříňky: DK-80/82-L / P, D1S-40/82-P / SMB, DP-60/82-K, D-80/82-L / P, G-80 / 72- L / P, G-40/72-L / P

Styl: Moderní,Skandinávské
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 20868,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-sole/
abs: ano
barva dvířek: dub arlington
hloubka: 56
kolekce: sole
korpus: bílý alpský
matrace: mdf, lamino
osvětlení: ano
pracovní deska: ano
šířka: 260
sokl: ano
styl: moderní
výška: 207

Další Kuchyňské linky