1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Vše na kosmetiku a šperky
  4. Minimalistické
  5. Moderní
  6. 5five Simply Smart Organizátor rtěnky MAPUT, 24 přihrádek, 23x10 cm

5five Simply Smart Organizátor rtěnky MAPUT, 24 přihrádek, 23x10 cm

Organizátor rtěnky MAPUT, 24 přihrádek, 23x10 cm. Abychom udrželi pořádek a pořádek, chránili před vnějšími faktory, ať už se jedná o přepravu, nabízíme širokou škálu praktických skladovacích produktů nebo organizací, které usnadňují každodenní život. Podívejte se na celou řadu kontejnerů, které jsou k dispozici v našem obchodě a vyberte si ty, které budou fungovat ve vaší domácnosti.

Organizér rtěnky make-up je praktický design známé a oceňované značky 5five Simple Smart. Tato společnost se specializuje především na výrobu módních a moderních prvků bytového nábytku a dekorace. Organizér rtěnky na make-up je vyroben z vysoce kvalitního plastu. Díky tomu se nádoba snadno umyje a čistí, proto je hygienická a lehká. Četné oddíly v několika úrovních umožňují snadno a transparentně organizovat jakoukoli kosmetiku — rtěnku, lak na nehty, řasenku, kartáče a mnoho dalších pomůcek .

Rozměry produktu: 23 x 10 cm jsou univerzální a měly by odpovídat většině zásuvek, zatímco oddíly mohou ubytovat všechny druhy kosmetiky - nejen rtěnky. Jednoduchý a minimalistický design bude pracovat v každém interiéru, bez ohledu na uspořádání a styl, takže bude vypadat dobře po mnoho let.

Vlastnosti produktu:

  • Organizér rtěnky na make-up,
  • vyrobený z vysoce kvalitního plastu,
  • umožňuje organizovat všechny kosmetiky a snadné vyhledávání konkrétních kusů,
  • 5pět Simple Smart.

Styl: Moderní,Minimalistické
Kategorie: Vše na kosmetiku a šperky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 179,-

barva: transparentní
délka (cm):: 23
dominantní barva: transparentní
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 10
výška (cm): 5

Další Vše na kosmetiku a šperky