1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Rámečky na fotky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Atmosphera Fotorámečky na 15 fotek, bílý

Atmosphera Fotorámečky na 15 fotek, bílý

Fotorámečky, koláž, 15 prvků, věk, bílá barva Atmosphera je ideálním produktem pro lidi, kteří ocení nejen vzpomínky, ale i moderní a stylové dekorativní doplňky. Každý z rámů tvořících koláž je vyroben z vysoce kvalitních materiálů. Rámy s vašimi oblíbenými fotografiemi jsou extrémně stylový nádech výzdoby vašeho domova, protože kromě dekorativní role jsou velmi dobře hodí jako klimaktická připomínka vašich oblíbených okamžiků.

Fotografie jsou nedílnou součástí významných událostí již od prvních let. Navzdory průchodu let dávají příležitost zcela vrátit vzpomínky na to, co již uplynulo, bez ohledu na to, kolik času uplynulo. Módní koláž pro 100% dodá milost do každého bytu. Ať už dáte sadu fotorámečků do místnosti nebo chodby, tento extrémně individuální dekorativní prvek jistě dodá milost jakémukoli bytu.

Pozornost na každou nuanci a svědomitost, s níž byl každý rám vytvořen, zaručuje neuvěřitelný efekt. Doporučujeme zejména sadu fotorámečků pro náročné zákazníky a lidi, kteří ocení neobvyklé a nekorérové dekorativní předměty. Je to také ideální a nezastrčený nápad na dárek pro milovaného člověka.

Vlastnosti produktu:

  • rámy pocházejí z nejnovější kolekce od společnosti Atmosphera,
  • mohou být umístěny na libovolném místě dle vlastního výběru,
  • rámy v bílém, rychlém plastu,
  • určené pro upevnění na stěnu,
  • koláž obsahuje 15 snímků stejné velikosti,
  • univerzální styling je zárukou, že fotorámečky jsou nadčasové.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Rámečky na fotky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 699,-

barva: bílá
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 73
výška (cm): 50

Další Rámečky na fotky