1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skladování boxy
  4. Zeller Dřevěný úložný organizér

Zeller Dřevěný úložný organizér

Dřevěná bednička - forma, která ovlivní tvou pohodlí

  • Univerzální využití: Dřevěný kontejner může sloužit jako kuchyňský organizér. Skvěle poslouží i v šatně nebo dokonce v obývacím pokoji. Díky němu uspořádáš libovolný prostor pohodlným způsobem.
  • Praktický tvar: Otevřený kontejner umožňuje volný přístup k jeho obsahu. Přední stěna je skloněná ve srovnání s zadní. To zvyšuje objem kontejneru a zlepšuje pohodlí při jeho používání.
  • Možnost vrstvení: Pokud se rozhodneš koupit více než jednu bedničku od značky Zeller, vytvoříš nejen jednotný vzhled interiéru. Bedničky můžeš umístit jednu na druhou, což je zvláště užitečné v prostorách jako je kuchyně nebo spíž.
  • Dřevěný: Bednička je vyrobena z dřeva s zachováním jeho přirozené barvy. Přírodní materiál je odolný a odolává poškození. Bednička sama o sobě není příliš těžká.
  • Stabilní a prostorný: Zespodu je kontejner vybaven dvěma podélnými nožkami, které zajišťují jeho stabilitu. Dokonce i při umístění těžkých předmětů uvnitř. Vyniká také velkou kapacitou. Rozměry: délka 20,5 cm, šířka 18,5 cm, výška 16,3 cm.

Styl:
Kategorie: Skladování boxy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 379,-

délka (cm):: 20,5
dominantní barva: béžová
dominantní materiál: dřevo
šírka (cm):: 18,5
výrobce: zeller
výška (cm): 16,3

Další Skladování boxy