1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Pomůcky na úklid
  4. Maximex Mop na podlahu a okraje, 3v1, teleskopický, 72 - 132 cm, šedý

Maximex Mop na podlahu a okraje, 3v1, teleskopický, 72 - 132 cm, šedý

Všestranný čistič - čistěte různé povrchy jedním nástrojem

  • Pro speciální úkoly: Pokud je něco vhodné na všechno, není vhodné na nic? To je omyl! Seznámte se s multifunkčním mopem Speedy, díky kterému můžete snadno a přesně vyčistit dlaždice, podlahové lišty, rámy dveří a oken.
  • Teleskopická rukojeť: Vysoká okna už nejsou problém! Teleskopická rukojeť čističe umožňuje nastavení délky (rozsah od 72 cm do 137 cm). Díky této délce můžete snadno vyčistit všechna místa ve vašem domě.
  • Nastavitelná hlavice: Nástavec má otočnou hlavici o 360°. Třístupňové nastavení hlavice vám umožní ji zastavit pod požadovaným úhlem (0° - 45° - 90°). Díky tomuto řešení můžete přizpůsobit čisticí část vašim potřebám a dosáhnout i do těch nejtajnějších koutů - i těch pod úhlem!
  • Tři návleky: V balení jsou tři návleky. Velký návlek (28 × 28) vám umožní vyčistit podlahy, schody a prostor pod nábytkem. Trochu menší návlek se hodí na dlaždice a sprchy. Speciálně tvarovaný mop vám pomůže vyčistit okenní rámy a podlahové lišty.
  • Odolné materiály: Čisticí návleky z mikrovlákna jsou odolné a skvěle se vypořádají s odstraněním nečistot. Můžete je používat jak suché, tak mokré. Ani jejich čištění vám nezpůsobí problém. Stačí je vyprat v pračce a mohou vám znovu pomoci s úklidem domova.

Styl:
Kategorie: Pomůcky na úklid
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 809,-

délka (cm):: 12
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 3,5
výrobce: maximex
výška (cm): 137

Další Pomůcky na úklid