1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Lavice
  4. Sedací lavice s úložnými boxy Kesper, šedá, 80,5 x 40 x 40 cm

Sedací lavice s úložnými boxy Kesper, šedá, 80,5 x 40 x 40 cm

Šedá sedací lavice s úložnými boxy od německého výrobce Kesper vás ohromí svým designem i funkčností. Tato pohodlná úložná lavice o rozměrech 80,5 x 40 x 40 centimetrů najde uplatnění v každičké místnosti vašeho domova. A to zejména v obývacím pokoji, chodbě, předsíni, ale i ložnici či dětském pokoji.

Sedací lavice se šesti úložnými boxy nabízí extra úložný prostor navíc. Do těchto šedých boxů se vejde celá řada věcí i drobností, které nechcete mít doma na očích. V případě této úložné lavice oceníte také šedý polstrovaný sedák, který je čalouněný umělým lnem, který je lehce odnímatelný a na kterém se vám bude velmi pohodlně sedět.

Úložná lavice Kesper v šedé barvě je vyrobena z kvalitních dřevotřískových MDF desek. Tento materiál má certifikaci FSC, která zaručuje podporu lesního hospodaření šetrného k přírodě i lidem. Funkční, designová a vysoce pohodlná sedací lavice s úložnými boxy Kesper se rozhodně stane ozdobou vašeho domova. Aby se vám na ní ještě pohodlněji sedělo a aby na ni byl ještě hezčí pohled, můžete na ni vyskládat také dekorativní polštáře.

Vlastnosti produktu:

  • šedá sedací lavice s úložnými boxy, 
  • rozměry 80,5 x 40 x 40 cm, 
  • skvělý doplněk do obýváku nebo na chodbu, 
  • obsahuje 6 úložných boxů, které je vidět na obrázku,
  • originální výrobek německé značky KESPER.

Styl:
Kategorie: Lavice
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 2199,-

barva: šedá
certifikát: fsc
délka (cm):: 80,5
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: polyester
šírka (cm):: 40
výška (cm): 15

Další Lavice