1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Pohovky, gauče
  4. Glamour
  5. Provence
  6. Bílá sametová dvoumístná pohovka MICADONI Moss 179 cm

Bílá sametová dvoumístná pohovka MICADONI Moss 179 cm

Dvoumístná pohovka Moss od značky Micadoni se vyznačuje jednoduchým elegantním provedením se špetkou francouzského šarmu. Sametová látka s jemným leskem je měkká a příjemná na dotek. Čalounění není pouze poutavé ale i kvalitní, obsahuje certifikát OEKO-TEX® STANDARD a disponuje ochranou vrstvou Cleanaboo, která zabraňuje absorpci tekutin. Navíc má velmi nízkou náchylnost ke žmolkování. Hebká náruč pohovky vám nachystá příjemné chvilky odpočinku, kdy si budete přát, aby posezení s rodinou nebo přáteli nikdy neskončilo. Pořiďte si pohovku Moss, která je v nabídce v široké škále barevných provedeních. Díky tomu perfektně zapadne do obývacího pokoje v minimalistickém stylu nebo do vkusného glamour interiéru.

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá . 

Pozor! Vyberte si barvu, která vám nejlépe vyhovuje a bude vás opravdu bavit! Pokud máte zájem o jinou variantu čalounění, neváhejte nás kontaktovat.

Tip: Celou pohovku doporučujeme čistit měkkým kartáčem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte hedvábný papír a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrny pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Znečištěné povrchy čistěte jemnými krouživými pohyby. Po odstranění skvrny nechte tkaninu uschnout při pokojové teplotě.

Styl: Provence,Glamour
Kategorie: Pohovky, gauče
Dodání: na dotaz

Do obchodu Designovynabytek.cz 32482,-

barva: šedá
čalounění: samet
hloubka: 78 cm
hloubka sedu: 53 cm
martindale: 60.000
materiál: samet
materiál podnože: kov
max. nosnost: 250 kg
podnož: černý kov
rozměr 1. balíku: 182 x 81 x 55 cm
rozpětí pohovky: od 151 do 200 cm
s úložným prostorem: ne
šířka: 179 cm
šířka područek: 15 cm
šířka sedu: 148/164 cm
typ látky: magic velvet 2239
výška: 72 cm
výška opěradla: 36 cm
výška podnože: 20 cm
výška sedu: 46 cm

Další Pohovky, gauče