1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Kelímek na kartáčky s barevným potiskem, keramické, WENKO

Kelímek na kartáčky s barevným potiskem, keramické, WENKO

Kelímek s unikátním vzorem - nápad německé umělkyně

  • Neopakovatelný design: Keramický štětcový kelímek Rollin\'Art je k dispozici ve dvou unikátních vzorech: květiny, motýli, louka nebo podmořský svět s rybami, řasami a dalšími mořskými tvory. Tyto vzory navrhla německá umělkyně Tina Hötzendorfer z Rollin\'Art, což jim zajišťuje výjimečnost a originální styl.
  • Kolekce Rollin\'Art: Tento keramický štětcový kelímek je součástí kolekce Rollin\'Art. Můžete k němu dokoupit další prvky z této série a vytvořit jednotnou koupelnu.
  • Optimální rozměry: Kelímek na štětce od německé značky WENKO má rozměry (průměr x výška): 6,5 x 11 cm. Díky těmto rozměrům ho lze snadno umístit na umyvadlo nebo poličku v koupelně.
  • Výrobek z vysoce kvalitní keramiky: Keramický štětcový kelímek Rollin\'Art byl vyroben z přírodního materiálu, který byl pokryt barevnými vzory. To vytváří zajímavý efekt. Navíc je výrobek určený k styku s potravinami, což znamená, že je bezpečný pro zdraví.
  • Jednoduchá údržba: Kelímek můžete snadno umýt pod tekoucí vodou a osvěžit. Tím se zabrání hromadění bakterií v nádobách. Jedná se o hygienické a jednoduché řešení, které stojí za to pravidelně opakovat.

Styl:
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 209,-

dominantní barva: vícebarevná
dominantní materiál: keramika
průměr (cm): 6,5
výrobce: wenko
výška (cm): 11
vzor: full bloom

Další Koupelnové příslušenství