1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Povlaky na polštář
  4. Klasické
  5. Provence
  6. Douceur d\'intérieur Povlak na spaní, 65 x 65 cm, barva bílá

Douceur d\'intérieur Povlak na spaní, 65 x 65 cm, barva bílá

Potah na spací polštář, 65 x 65 cm, bílá Pleasant na dotek, měkký polštář plní nejen praktickou funkci pro spaní, ale také poskytuje důležitý dekorativní prvek. Sada několika polštářů s barevnými polštáři je skvělý způsob, jak rychle a snadno vymalovat vzhled postele, pohovky a v důsledku toho poskytnout útulnost celé místnosti. V sortimentu našeho obchodu najdete širokou škálu polštářů a polštářů v nejrůznějších provedeních, barvách, velikostech a tvarech. Podívejte se a vyberte si sadu pro sebe!

Potah na spací polštář, 65 x 65 cm, bílá je design často vybrané francouzské značky Douceur d\'intérieur. Kryt má rozměry 65 x 65 cm, které se často nacházejí u velkých dekorativních polštářů. Čtvercový tvar a hladký povrch bude fungovat v jakémkoli uspořádání. Kryt je vyroben z vysoce kvalitní bavlny s hustou vazbou.

Kryt vypadá velmi klasicky a univerzálně. Hladký povrch a sněhově bílá barva krásně rozjasní interiér a hodí se na jakoukoli sadu ložního prádla. Takový polštář bude vhodný jak pro spaní, tak pro zdobení ložnice, dětského pokoje nebo mládeže. Sada polštářů v jednom barevném tónu může tvořit základ a pozadí uspořádání nebo naopak výrazný barevný přízvuk.

Vlastnosti produktu:

  • Potah na spací polštář,
  • univerzální rozměry výrobku: 65 x 65 cm,
  • klasický čtvercový tvar,
  • vyrobený z vysoce kvalitní bavlny,
  • klasický, hladký povrch,
  • bílá barva bude vyhovovat jakémukoli interiéru,
  • design známá francouzská značka Douceur d\'intérieur.

Styl: Provence,Klasické
Kategorie: Povlaky na polštář
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 151,-

barva: bílá
délka (cm):: 65
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: bavlna
šírka (cm):: 65

Další Povlaky na polštář