1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Vázy na květiny
  4. Atmosphera Skleněná váza SINGLE, 3 kusy v sadě, zelená

Atmosphera Skleněná váza SINGLE, 3 kusy v sadě, zelená

Skleněná váza SINGLE od značky Atmosphera je unikátní trojice pro výzdobu vašeho interiéru. Sada se skládá ze tří váz vyrobených z barevného skla. Každá z nich má jinou strukturu a jiný odstín zelené barvy.

Vázy mají univerzální charakter a najdou své místo v každé místnosti. Mohou být ozdobou obývacího pokoje, kuchyně nebo i koupelny. Umístěte vázy na stůl, kuchyňskou pracovní desku nebo polici v koupelně a uvidíte, jak krásná je prostost!

Všechny vázy mají tvar lahve o průměru 5,4 cm a výšce 13,2 cm. Mírně zúžené hrdlo lahve umožňuje umístit do ní jednotlivé čerstvé nebo sušené květiny nebo malou kytici. Vytvořte jedinečnou květinovou kompozici. Do jedné vázy vložte několik květin. Budou spolupracovat a vytvoří neobvyklé aranžmá. Samotné vázy jsou zajímavou dekorací. Uspořádáné vedle sebe vytvářejí neobvyklou kombinaci.

Tato sada je opravdu dobrá trojice, ale pokud je chcete oddělit - udělejte to. Pak budou vyzdobena tři místa ve vašem domě! Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte dekoraci, o které sníte!

 

Vlastnosti produktu:

  • sada tří váz v zelených odstínech,
  • vázy ve tvaru lahví,
  • rozměr: 5,4 x 13,2 cm,
  • vázy jsou vyrobeny z barevného skla,
  • lze použít k výzdobě jakéhokoli interiéru,
  • Výrobek od renomované značky Atmosphera.

Styl:
Kategorie: Vázy na květiny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 229,-

barva: zelená
dominantní barva: zelená
dominantní materiál: sklo
počet kusů v sadě: 3
průměr (cm): 5,4
výrobce: atmosphera
výška (cm): 13,2

Další Vázy na květiny