1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Plakáty na zeď
  4. Atmosphera Plakát na zeď do obývacího pokoje BRIDGE, 52 x 72 cm

Atmosphera Plakát na zeď do obývacího pokoje BRIDGE, 52 x 72 cm

Plakát do obývacího pokoje - ideální dekorace pro milovníky měst a fanoušky dalekých cest

  • Zavěste ho ihned na zeď: Plakát je v ideálně přizpůsobeném rámu. Jeho barevnost je sladěna s ilustrací. Nemusíte chodit nakupovat ani platit za další prvky. Obrázek můžete ihned pověsit na zeď po rozbalení.
  • Moderní tisková metoda: Brání vyblednutí ilustrace. Odstíny jsou realistické, texty dobře viditelné. Plakát vypadá skvěle jak ve světle umělém, tak přirozeném.
  • Tisk na odolném umělém materiálu: Hustý splétání syntetických vláken zdůrazňuje hloubku barev. Plakát je za skleněným rámem. Chrání ilustraci před zašpiněním a usazováním prachu.
  • Černý rám: Odolný obal ilustrace. Ideální doplněk kompozice a zajímavý barevný detail.
  • Elegantní pasparta: Bílý pruh mezi rámem a ilustrací vytváří elegantní efekt. Tento postup umožňuje divákovi zaměřit se na detaily ilustrace.

Plakát do obývacího pokoje zobrazující dva ikonická města New York nebo San Francisco je lahůdka pro milovníky americké kultury. Pokud je vaše zeď plná fotografií z cest přes oceán, možná stojí za to umístit na ni také plakát v rámu do obývacího pokoje BRIDGE. Sáhněte po něm a vytvořte tematickou galerii na zdi.

Styl:
Kategorie: Plakáty na zeď
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 659,-

barva: vícebarevná
délka (cm):: 52
dominantní barva: vícebarevná
dominantní materiál: mdf
výška (cm): 72

Další Plakáty na zeď