1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Deky a plédy
  4. Tmavě hnědá mikroplyšová deka VIOLET, 200x230 cm

Tmavě hnědá mikroplyšová deka VIOLET, 200x230 cm

Barva dekyHnědá

Pomyslné teplo domova se špetkou srdečnosti vykouzlíte pomocí celé palety hnědých odstínů. Barvu krajiny a země hravě zkombinujete s barvami v přírodním spektru. Pyšní se snadnou údržbou a vysokou oblíbeností u mnoho rodin na vesnicích i v městech, v domech i bytech.

Detail materiálu

Detail materiálu je velice jemný, měkký a přejemný na omak. Na povrchu můžete zahlédnout drobné smyčky z bavlněných vláken, které udávají textilii její pozitivní vlastnosti a utvářejí její 3D efekt. Smyčky jsou ze spodní i horní strany základového materiálu, pod lupou vypadají opravdu nadýchaně. Podobný detail jako bavlna má i vlna, která je velice tenká a hebká.

Materiál deky 100% mikroplyš

Deky vyrobené z mikroplyše jsou velice příjemné na omak, jemné a opravdu hebké. I v těch nejchladnějších měsících vám husté krátké chloupky mikroplyše zajistí dokonalé teplo. Textilie je dobře udržovatelná, nepouští chlupy a rychle schne. Oblíbený je také u alergiků. Užijte si příjemné teplo při sledování televize nebo lenošení.

  • Gramáž: 300 g/m2
Pocit z deky z mikrovlákna?

Až saténově hladké mikrovlákno je velice šetrné k pokožce, na dotek je lehké a hebké. Příjemné pocity zaručí i výborné termoregulační schopnosti, v zimě vás zahřeje a v létě ochladí. Deky z mikrovlákna vás pohladí na těle i duši, užijte si dlouhé chladné večery v pohodlí a teple domova.

Rozměr deky 200 x 230 cm

Dopřejte sobě i vaší rodině pohodlí během pikniku nebo výletu do přírody. S dekou o velikosti 200 x 230 cm vytvoříte pohodovou atmosféru kdekoli a kdykoli. Díky své velikosti se stane skvělým parťákem doma i na zahradě. Chladné večery už vás nezaskočí..

Nechcete žehlit deky?

Žehlení je vaše noční můra, pak si vyberte deku, kterou žehlit nemusíte. Deky z mikroplyše, mikroflanelu nebo bambusu se nežehlí, po vyprání a usušení stačí pečlivě poskládat. Pokud žehlička není váš kámoš, vybírejte z rozmanité nabídky dek z nežehlivých textilií.

Doporučená teplota praní deky je 30 °C

Praní při teplotě 30 °C je velice šetrný a ekologický způsob, jak vyprat prádlo včetně dek, efektivně a jemně. Při praní na 30 °C chráníme nejen peněženku a přírodu, ale také jednotlivá vlákna textilie a jejich barvy. Na tuto teplotu můžete šetrně prát deky z bambusu i mikroflanelu. Současné prací prostředky jsou tak účinné, že zajistí dokonalé vyprání i při nižší teplotě.

Styl:
Kategorie: Deky a plédy
Dodání: skladem

Do obchodu Výprodej Povlečení 449,-

barva: hnědá
doporučená teplota praní: 30 °c
gramáž: 300 g/m2
materiál: 100% polyester
rozměr: 200 x 230 cm

Další Deky a plédy