1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Ložní povlečení
  4. Venkovské
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Povlečení z mikrovlákna FLUFF zelené

Povlečení z mikrovlákna FLUFF zelené

Povlečení z mikrovlákna

Dobrou volbou pro alergiky, malé děti nebo osoby s dýchacími potížemi je povlečení z mikrovlákna. Hustě protkanou textilii z polyesteru charakterizuje jemnost, hřejivost a tvarová stálost. Vyniká také svojí příjemnou strukturou, hebkostí, a navíc se nemačká. Pokud preferujete snadnou údržbu, teplo a jemné pohlazení, pak právě mikrovlákno je pro vás jako stvořené.

  • Materiál: 100% mikrovlákno
Barva povlečeníZelená

Usínejte v oáze klidu, vneste pocit přírody i do svého domova. Bohaté tóny zelené se vyskytují všude kolem nás, mají pozitivní vliv na mysl a životní rovnováhu. Zelená barva má jedinečnou vlastnost, světlo neodráží, ani nepohlcuje. Světlé odstíny tedy nezmenšují prostor a hodí se i do menších pokojů. V ložnici působí harmonicky a relaxačně. Své místo nalezne nejen na venkově, ale i v městských bytech.

Pozn. Zobrazení barvy se může nepatrně lišit od skutečnosti.

Bílá

Jednoduchost a čistota, symbol bílé barvy. Zahalte ložnici do svěžesti a pocitu svobody. Bílá, dokonale neutrální, zvětšuje prostor a snadno se kombinuje se sytějšími barvami. Zaručeně nikdy nevyjde z módy, ani se neokouká. Hodí se do malých i velkých prostor, kde působí elegantně a vzdušně.

Pozn. Zobrazení barvy se může nepatrně lišit od skutečnosti.

ZapínáníZip

Nemáte času na zbyt a každá ušetřená minuta se hodí?! Povlečení na zip, je rychlé, pohodlné a praktické. Nepříjemné napínání, tlačení či škrábání jsou tabu. Zip i jezdec jsou ploché a pečlivě schované. Povlečeno budete mít během okamžiku.

Motiv povlečeníAbstrakce

Rozveselte vaše smysly s abstraktním povlečením. Ideální doplněk do nudné ložnice nebo pro lidi, kteří mají rádi změnu, hravost a tvořivost. Dojměte všechny vaše city s barevnými a kreativními motivy. Osvěžte interiér a dodejte mu šmrnc s motivem něžných vln, dlaždic nebo jemných linek. Nalezněte volnost a jedinečné pohodlí v soukromí svého domova.

Styl povlečeníModerní

Okořeňte interiér ložnice, buďte originální a nevšední. Vytvořte kontrast barev, mezi pastelové odstíny zařaďte jednu šokující. Odlište se od ostatních. Jasné barvy povlečení s živými vzory jsou tou správnou volbou. Syté barvy a motivy květin, kruhů, hvězd nebo pruhů zaručí trendy ložnici. Moderní styl je oblíbený a hodí se do všech domácností, jeho vzdušnost i praktičnost ocení každý.

Můžu povlečení žehlit?

Bezesporu nejoblíbenější materiály povlečení jako je bavlna, bavlněný satén nebo mikrovlákno je nutné žehlit. Jediný materiál, který nevyžaduje žehlení je krep. Ihned po vyprání povlečení vypněte pomocí kolíčků na sušák. Žehlete naruby, tím zabráníte poškození materiálu a vyblednutí barev. Důkladná péče o vaše povlečení se vyplatí.

  • Povlečení je nutné žehlit
Na kolik stupňů povlečení prát?

Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u bavlněného saténu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C
Jak často povlečení prát?

Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení klasického povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 80 cm

Styl: Moderní,Klasické,Venkovské
Kategorie: Ložní povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu Výprodej Povlečení 279,-

barva: zelená
doporučená teplota praní: 40 °c
gramáž: 70 g/m2
materiál: 100% mikrovlákno
motiv povlečení: abstrakce
nežehlivé: ne
rozměr polštáře: 70 x 80 cm
rozměr povlečení: 70 x 80 cm | 140 x 200 cm
rozměr přikrývky: 140 x 200 cm
styl povlečení: moderní
zapínání: zip

Další Ložní povlečení