1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Deky a plédy
  4. Douceur d\'intérieur Přehoz na sedačku WELL, 279 x 179 cm, hnědý

Douceur d\'intérieur Přehoz na sedačku WELL, 279 x 179 cm, hnědý

Přehoz na sedačku WELL, 279 x 179 cm, hnědý praktické řešení ve stylové verzi

  • Ochranný - přehoz na sedačku WELL ochrání vaši pohovku před nečistotami a poškozením v důsledku používání. Pokud jste majitelem domácího mazlíčka, ochrání ho i před chlupy.
  • Snadno se čistí - tento hnědý přehoz je vyrobeny z polyesteru, který se nejen snadno čistí, ale také je rychleschnoucí.
  • Kvalitní materiál - materiál přehozu na sedačku WELL je velice příjemný na dotek. Navíc, je velice odolný proti poškození. Díky měkkému mikrovláknu je používání pohovky extrémně pohodlné.
  • Antialergické vlastnosti - mikrovlákno použité při výrobě nabízeného přehozu na sedačku WELL je nejlepší volbou pro alergiky.
  • Univerzální rozměry - ochranný přehoz na sedačku má rozměry 279 x 179 cm, díky čemuž bude pasovat na většinu sedaček. Tyto rozměry umožňuji ochranu většího domácího a terasového nábytku.
  • Barva - hnědá barva přehozu se bude hodit do interiéru zařízeného v jakémkoliv stylu.

V nabídce našeho e-shopu najdete více přehozů na sedačky - můžete vybírat mezi barvami a rozměry, jistě si vyberete něco pro sebe. Přehoz na sedačku použijte nejen v obývacím pokoji, ale také na terase nebo balkoně jako ochranu zahradního nábytku. 

 

Styl:
Kategorie: Deky a plédy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 899,-

barva: hnědá
délka (cm):: 179
dominantní barva: hnědá
dominantní materiál: polyester
šírka (cm):: 223

Další Deky a plédy