1. InHaus.cz
  2. Pracovna, domácí kancelář
  3. Odpadkové koše
  4. Koupelnový koš AURON s otočným víkem, zlatý, WENKO

Koupelnový koš AURON s otočným víkem, zlatý, WENKO

Koupelnový koš AURON s otočným krytem, zlatý, WENKO. Koupelnové koš není nutně standardním vybavením každé domácí koupelny. Je to překvapující, protože absence takového koše silně komplikuje naše životy. S veškerým hygienickým odpadem jsme nuceni se vypořádat jinak. Někteří lidé je hodí do záchodu, což může vést k tomu, že je ucpaný a rozhodně není dobrý nápad. Jiní zase vezmou bavlněné tampony, tyčinky a další opotřebované kusy do kolektivního koše, což vytváří nesmyslnou ztrátu času.

Nedostatek samostatného koupelnového koše je nejnáročnější věc , když jsme ve spěchu, a to je koneckonců, místnost, kde se nejčastěji připravujeme ráno před odchodem do práce nebo do školy. Za to, že ve večerních hodinách jsme obvykle skončeni po všem povyku během dne a vše, o čem přemýšlíme, je dostat se do kuchyně, aby se zbavili hygienického odpadu.

Koupelnové koše německé značky WENKO jsou optimálním řešením pro hygienický odpad. Celá kolekce byla vyrobena s okem, aby byla dokonale přítomná a usnadnila každodenní fungování. Jsou čisté, ne příliš velké, vyrobené z kvalitativních materiálů a v krásných barvách. Zde jsme rádi, že představíme zlatý koš v zajímavém tvaru s rotujícím krytem.

Pokud stále nemáte v koupelně koš věnovaný hygienickým odpadem, už víte, že byste ho měli změnit. Nebo se ti líbí nahradit svůj starý lehce opotřebovaný koupelnový koš?

Vlastnosti produktu:

  • zlatý koš v zajímavém tvaru s rotujícím krytem
  • ,
  • čistý a malý
  • ,
  • estetický doplněk do vašeho interiéru
  • ,
  • vynikající produkt od značky WENKO.

Styl:
Kategorie: Odpadkové koše
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 641,-

barva: zlatá
další vlastnosti: obrotowa pokrywa
délka (cm):: 17
dominantní barva: zlato
dominantní materiál: plast
objem: 6,5
šírka (cm):: 17
výška (cm): 22,5

Další Odpadkové koše