1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Automatický dávkovač mýdla LARINO, 400 ml, WENKO

Automatický dávkovač mýdla LARINO, 400 ml, WENKO

Bezdotykový dávkovač mýdla Larino - protože hygiena je nejdůležitější

  • Pro mýdlo a dezinfekční prostředky. Tento bezdotykový dávkovač můžete využít k dávkování mýdla a dezinfekčních prostředků. Pomůže vám efektivně pečovat o hygienu doma, v provozovně nebo v kanceláři.
  • Hygienické dávkování. Dávkovač mýdla disponuje infračerveným senzorem umožňujícím bezdotykové dávkování mýdla. Stačí přiložit dlaň a mechanismus přesně odměří správné množství tekutiny.
  • Napájení bateriemi. Automatický dávkovač mýdla je napájen čtyřmi bateriemi AAA - tzv. \"tužkovými\". Baterie nejsou součástí balení.
  • Promyšlená konstrukce. Bezdotykový dávkovač má zakončení, které zabrání kapání. Okénko umožňuje kontrolovat, kolik tekutiny zůstává v dávkovači, a široký otvor usnadňuje doplňování.
  • Kompaktní rozměry. Dávkovač mýdla má rozměry (š x v x h): 9 x 22,5 x 9 cm a nádrž má kapacitu až 400 ml! Velká kapacita znamená, že není potřeba nádrž často plnit.

Automatický dávkovač mýdla je vyroben z hygienického umělého materiálu. Výhodou nádrže je také snadná čistitelnost. Nepopiratelnou výhodou automatického dávkovače je jeho bezdotykové ovládání, které brání šíření bakterií a namáčení nádrže. Minimální design a černá nebo bílá barva (na výběr) vám umožní snadno začlenit dávkovač do každé koupelny nebo kuchyně.

Styl:
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 968,-

barva: černá
další vlastnosti: sensor
délka (cm):: 13
dominantní barva: černá
dominantní materiál: plast
objem (ml): 400
pojemność (ml): 400
výrobce: wenko
výška (cm): 21,5
zdroj napájení: aaa

Další Koupelnové příslušenství