1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Náčiní na zpracování potravin
  4. Tenderizér na maso

Tenderizér na maso

Tenderizér na maso je opravdu vychytaný pomocník do kuchyně. Zkracuje dobu vaření až o 40 % a tím šetří až 40 % energie. Dokáže zjemnit jakýkoliv vykostěný plátek masa, aniž by došlo k jeho ztenčení. Je tak ideální na úpravu steaků a marinování. Po jeho použití zůstává maso šťavnaté a zachovává si původní tvar. Maso se rovnoměrně a rychleji propeče. Pokud maso marinujete, marináda díky tenderizaci mnohem lépe proniká do masa. Ostré čepele naruší strukturu masových vláken a díky tomu se zkrátí doba přípravy. Čepele jsou bezpečně uložené v plastovém těle pod snímatelným krytem. Tenderizér snadno rozložíte odejmutím držadla a dvojici držáků s čepelemi snadno ručně umyjete.Materiál: nerezová ocel, plast. Rozměry: 12,5 x 3 x 11,5 cm. Hmotnost: 250 g.Jak se tenderizér používá? Stačí ho položit na plátek syrového masa a stlačit rukojeť. Tento postup opakujte po celé ploše masového plátku.Tenderizér na masoPro šťavnaté masoProfesionální výsledkyIdeální na přípravu steakůPro rovnoměrné a rychlejší propečení masaZkracuje dobu vaření o 40 %20 čepelíBezpečnýSnadná údržba

Styl:
Kategorie: Náčiní na zpracování potravin
Dodání: vyprodáno

Do obchodu Astoreo.cz 249,-

Další Náčiní na zpracování potravin